Te powyżej to roczniaki, będę je pikował na starcie nowego sezonu, zazwyczaj robię to po drugim podlaniu.
Poniżej 2 i 3 latki

No, pięknie to wygląda, ale gdzie to pomieścisz za 10 latkospe pisze:Jacku, jest z tym zabawy co niemiara, ale dla takich widoków warto ( jak dla mnie siewki w kolekcjach to najładniejszy obraz). Zachęcam wszystkich do wysiewów.
Ja się domyślam gdzie, miejsca będzie dużocactus habitat pisze:gdzie to pomieścisz za 10 la
- podziwiam, jak dla mnie jest to temat tabu, nie byłbym w stanie go ogarnąć, ze względu na ilość miejsca, jakie będzie już w niedługim czasie potrzebna dla tej "masowej produkcji" - jednak wysiewy i sposób rośnięcia młodych roślin świadczy, że Opiekun nie robi tego po raz pierwszy -tom_ek pisze:Mietku, jak u siebie pisałem, że znam takich, co po 400 porcji wysiewają, to m.in. Piotrka miałem na myśli![]()
Sa dwa rodzaje kaktusiarzy - kolekcjonerzy i hodowcy, staram sie być tym drugim.cactus habitat pisze: No, pięknie to wygląda, ale gdzie to pomieścisz za 10 latGdybym miał warunki też bym poszedł w hurtowe wysiewy
Mieczysławie, dzięki. Jednak nie jest tak kolorowo jak mogłoby to wyglądać, ciągle sie uczę i popełniam błędy.Akwelan_2009 pisze: jednak wysiewy i sposób rośnięcia młodych roślin świadczy, że Opiekun nie robi tego po raz pierwszy -to wygląda
.