Majko411, jak to miło, że mnie odwiedziłaś. Ja byłam u ciebie wielokrotnie, zwłaszcza ostatnio przeglądałam różane wąteczki. Twój chyba obejrzałam od początku, ale nic nie napisałam, bo w temacie róż początkuję i nie miałam nic ciekawego do powiedzenia. Piękną masz kolekcję, piękne robisz zdjęcia, no i cóż, po prostu na razie ci pozytywnie zazdroszczę. Mnie udało się wygospodarować rabatę, z której wywaliłam wszystko, bo niby rosło, ale nie do końca. Teraz będą tam same różyczki. Ale pokażę to dopiero w różanym wątku, który zamierzam niedługo otworzyć
Justynko, jak dawno cię nie było

Tak, u mnie zmiany. Kupuję róże. A co tam, może im się u mnie spodoba. Chyba jest tutaj na forum taka prawidłowość, że w końcu wszyscy zaczynają kupować róże
Edulkot. Oj tak, róże u wielu forumków przypuściły atak na ogrody. Będzie kolorowo. Czytałąm, że ty też mnóstwo zamówiłaś. Wcale się nie dziwię. bo u ciebie kwitną wspaniale.
Aguniado, nie będę chyba wymieniać odmian, bo trochę tych róż się zebrało, a poza tym ich jeszcze nie dostałam, więc nie chcę zapeszać. W każdym razie jest wśród nich mój faworyt: Graham Thomas. Ciekawa jestem, czy w Skierniewicach coś znajdę z różanego asortymentu. Wiem, że ty zamówiłaś ich bardzo dużo i chyba ci trochę Aguniu pozazdrościłam
Krysiu,jak to miło czyta się takie słowa. Ja przyznam, że też chętnie tu odpoczywam, bo w cieniu drzew zawsze znajdzie się schronienie przed upałem i miły chłodek. Może rzeczywiście jest w duszach dębów jakiś tajemniczy czakram, który emanuje dobrą energią? Czasem tak sobie patrzę na tej mój dąb, który ma korę ukształtowaną tak, jakby to drzewo miało twarz, i zastanawiam się, co on czuje. Takie sobie irracjonalne refleksje...