Ogród Joli
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Joli
Ulka ale Ty masz przejścia ciągle Ci ktoś coś wyrzuca. Mam parę badylków daturowych obiecanych Zytce ale może jakoś się podzielicie , mam nadzieję że się ukorzenią.
Madziu to masz problem z tym "terrorystą " ale on taki słodziak ze trzeba mu wybaczać te nieprzystojne zachowania.
Madziu to masz problem z tym "terrorystą " ale on taki słodziak ze trzeba mu wybaczać te nieprzystojne zachowania.
-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
Mahonia bardzo ładna, przypominam sobie ze miałam ją "na liście" ale tylko w głowie
chyba czas zacząć pisać, ładna pogoda? przez okno ładna, jadę na kilka dni na działkę bo mnie nosi
udusić się można w mieście

- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

....jak zabiegi skutkują? Na wiosnę przyjadę sprawdzić

Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Jolu - Jestem
więc podzielę się z Ulką Daturami na szczęście Ukorzeniającej.
Bo inaczej wszystkie padną pokosem.

Nie jestem pazernajola1 pisze: Mam parę badylków daturowych obiecanych Zytce ale może jakoś się podzielicie , mam nadzieję że się ukorzenią.

Bo inaczej wszystkie padną pokosem.

Jolu u mnie chwastyjola1 pisze:Od poniedziałku chodzę na zabiegi coby podreperować elastyczność kręgosłupa bo te wszystkie skarby w ogrodzie tak nisko rosną i elastyczny kręgosłup jest niezbędny.

Jolu, jak nie lubię marcinków, to ten Twój wielgaśny robi wrażenie!
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
A ja lubię marcinki a ten Twój jest cudniutki...a w takiej dużej kępie wygląda wyśmienicie
I potwierdzam,gdy się za często do chwastów nie schyla to one same do naszej wysokości spokojnie dorastają...i już jest prościej
A zabiegi...skutkują...kręgosłupek lepiej się czuje

I potwierdzam,gdy się za często do chwastów nie schyla to one same do naszej wysokości spokojnie dorastają...i już jest prościej

A zabiegi...skutkują...kręgosłupek lepiej się czuje

Jestem Wam wdzięczna Zytko i Jolu
A Mahonia?? Jak powiecie jak się ją ukorzenia, to ukorzenię sporą dla Ciebie Uleczko Lawendo. WIem tylko, że chcę ją poprzycinać. A kto wie, może znajdę sporo odkorzeniowych odsadków.
A Mahonia?? Jak powiecie jak się ją ukorzenia, to ukorzenię sporą dla Ciebie Uleczko Lawendo. WIem tylko, że chcę ją poprzycinać. A kto wie, może znajdę sporo odkorzeniowych odsadków.
- patkaza
Ulcia ja mam na zbyciu malutki odkład machonii to cię obdaruję.....
Jolu jak tam zdrowie?
Jolu jak tam zdrowie?
Aga hihi łotrze przeczytaj jeszcze raz.Mam Mahonię na działce właśnie poszukam sadzonki dla Lawendy (o ile dobrze zrozumiałam że jej Ula nie ma)
-
nie mam i chcę
tylko czy to taka sama mahonia? my tu sobie gadu gadu a Joli nie ma?

Uleczko gdzieś u mnie w wątku tym nowym mam jej zdjęcie znaczy mojej mahonii
A jak nie ma dzieci to masę dzieci rośnie u mamy na si. Tam rośnie jak perz
A jak nie ma dzieci to masę dzieci rośnie u mamy na si. Tam rośnie jak perz

- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Ale ta co jest u Joli to śliczności, ja mam taką zwykłą 
Jola Zrób fotkę teraz jak wygląda - zaczyna się już przebarwiać?

Jola Zrób fotkę teraz jak wygląda - zaczyna się już przebarwiać?
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- patkaza

- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Ja się kuruje a forumowicze mili nie zapominają o mnie .
Zabiegi są fantastyczne, szkoda że dzisiaj już ostatnia seria, trochę bolą plecy po masażu ale to dla tego ze miałam w drugim tygodniu inną masażystkę a każda ma swój sposób masowania, ale jest dobrze i mam nadzieję że tak już zostanie.
lawenda- Ulka ta mahonia jest rzeczywiście ładna ale niestety na liście się nie nadaje ,przynajmniej ta moja , bo słabo rośnie i w każdą zimę przemarza mimo okrycia.
patkaza-Aga mam nadzieję że marcinek da czadu na wiosnę i będziesz z niego zadowolona, dużym plusem jest to ze rośnie w ładnej kępie nie rozłazi się.Zabiegi skutkują a na wiosnę będzie następna seria.
zyta.malek-Zytko daturki posadzone a Ty zdrowiej i oszczędzaj się.
artam-Marta Twój pomysł z chwastami wart zastanowienia ale kiedy ćwiczyć kręgosłup a przy małych to skłony wychodzą super i czołganie się też nie jest złe
FRAGOLA- Grażynko a Ty masz takiego marcinka?Kręgosłupek trochę lepiej ale na zbyt wiele nie liczę.
ulakonie-Ulka jak gałęzie leżą na ziemi to na pewno się ukorzeniły ja ze swojej zwykłej robiłam takie sadzonki.
Jagusia- to zdjęcie mahonii jest jak najbardziej aktualne, ona u mnie nie przebarwiła się jeszcze ani razu. Słabo rośnie mimo zmiany miejsca i zimą przemarza mimo okrycia, ktoś z lubelskich forumowiczów też ma tę odmianę i też tak się zachowuje czyli "ten typ tak ma' . Ja tę mahonię kupiłam w Kielcach razem z piwoniami krzaczastymi , piwonie ładnie rosną a mahonia kaprysi ale i tak mi się podoba.
No ale się rozpisałam ale chciałam nadrobić zaległości bo ten czas który spędzam na zabiegach miałam przeznaczony na forum a teraz grafik mi się posypał ale już od 2 listopada wszystko wróci do normy, mam straszne zaległości w Waszych ogrodach.
Zabiegi są fantastyczne, szkoda że dzisiaj już ostatnia seria, trochę bolą plecy po masażu ale to dla tego ze miałam w drugim tygodniu inną masażystkę a każda ma swój sposób masowania, ale jest dobrze i mam nadzieję że tak już zostanie.
lawenda- Ulka ta mahonia jest rzeczywiście ładna ale niestety na liście się nie nadaje ,przynajmniej ta moja , bo słabo rośnie i w każdą zimę przemarza mimo okrycia.
patkaza-Aga mam nadzieję że marcinek da czadu na wiosnę i będziesz z niego zadowolona, dużym plusem jest to ze rośnie w ładnej kępie nie rozłazi się.Zabiegi skutkują a na wiosnę będzie następna seria.
zyta.malek-Zytko daturki posadzone a Ty zdrowiej i oszczędzaj się.
artam-Marta Twój pomysł z chwastami wart zastanowienia ale kiedy ćwiczyć kręgosłup a przy małych to skłony wychodzą super i czołganie się też nie jest złe

FRAGOLA- Grażynko a Ty masz takiego marcinka?Kręgosłupek trochę lepiej ale na zbyt wiele nie liczę.
ulakonie-Ulka jak gałęzie leżą na ziemi to na pewno się ukorzeniły ja ze swojej zwykłej robiłam takie sadzonki.
Jagusia- to zdjęcie mahonii jest jak najbardziej aktualne, ona u mnie nie przebarwiła się jeszcze ani razu. Słabo rośnie mimo zmiany miejsca i zimą przemarza mimo okrycia, ktoś z lubelskich forumowiczów też ma tę odmianę i też tak się zachowuje czyli "ten typ tak ma' . Ja tę mahonię kupiłam w Kielcach razem z piwoniami krzaczastymi , piwonie ładnie rosną a mahonia kaprysi ale i tak mi się podoba.
No ale się rozpisałam ale chciałam nadrobić zaległości bo ten czas który spędzam na zabiegach miałam przeznaczony na forum a teraz grafik mi się posypał ale już od 2 listopada wszystko wróci do normy, mam straszne zaległości w Waszych ogrodach.
-
Jolu czy kwitła już u Ciebie ta mahonia?