Cóż ja mogę powiedzieć oprócz tego, że piękne, dorodne i atrakcyjne.
Liliowce jak i lilie widać Cię kochają w zamian za opiekę.
A jak się spisał VBC, już kwitnie ?
Odmiana S.C.Irish Ilumination Jest moim zdaniem ciekawsza,na jednym pędzie moze mieć do 50 kwiatów.Jeżeli będzie kwitła większą ilością kwiatów jedocześnie to dopiero bedzie koncert.Polecam tę odmianę,ciekawe czy bedzie przenosiła cechy kwitnienia w pionie jednocześnie i oczywiście taką ilość.
Tadeuszu jak zwykle piękne liliowce , ale mnie już smutno ,trzeba czekać cały rok nim znowu zakwitną . Nie wiem czemu ale zawsze mam doła jak kończą kwitnienie .
Genia
Geniu witam.Masz rację koniec kwitnienia liliowców,jeszcze tylko kilka odmian kwitnie,parę odmian powtarza kwitnienie.Odmiana First Knight jest w tym roku rewelacyjna.kwitnie nieprzerwanie od początku sezonu,Mam dosyć dużą kępę to kwitnie prawie codziennie.Odmiana Crazy Ivan też ładnie powtarza.Pierwszy raz zakwitnie Carol Todd,myślałem że już nie zakwitnie,Sadzonka dotarła do mnie w kwietniu,rozrosła się ładnie.I tak Geniu ten sezon powolutku się kończy,pozostaje tylko robota zprzesadzaniem i pielęgnacją ogrodu.Pozdrawiam Tadeusz
Małgosiu.To dlatego że czasu zawsze mało,więc jak jest trochę luzu to na maksa trzeba wkleić.Przy większej ilości zdjęć to trzeba wiedzieć które byly na forum a które nie.Zrobiłem mała czystkę w fotkach i przygotowałem te na forum.Pozdrawiam Tadeusz