Krzysiu, ilu Ty masz tu ciekawych Gości I jakie fantastyczne zdjęcia pokazujecie . I mogłam zobaczyć znowu Toruń, który odwiedziłam w tym roku i jestem w nim zakochana
Muszę jeszcze raz się zameldować,za pierwszym razem nie miałem wszystkich wpisów,nie wiem jak to się stało,ale nie ważne.Krzysiu;ostrokrzew i jałowiec piękne,wyobrażam sobie jak ciemna zieleń wygląda z śniegiem.Może niedługo Będziesz mógł nam to zademonstrować.Po 20-tym zapowiadają śnieg.
Geniu;zdjęcia z Grecji zachęcają do wyjazdu,widoki śliczne.
Zosiu;Bieszczady,to brak słów,ale widzę, że nieźle,ze Szwejkiem Popiłaś piwa,dobrze,że latarnie były blisko.Pozdrów Męża.
Wszystkich wesoło pozdrawiam.Ryszard. ;:18 ;:49 ;:26
A witam Wszystkich serdecznie.
Pogoda dzisiaj fatalna, mgliście i jakoś tak szaro no i zimno się robi z dnia na dzień.
Całe szczęście że Genia ma fotki z Grecji to się robi cieplej. Liska masz absolutną rację Rysiu jeśli dobrze pamiętam ścisłego centrum jeszcze nie pokazywałeś na forum.
Super wygląda a po remoncie to już w ogóle będzie nieźle. Ewa masz rację gości to ja mam zawsze ciekawych i świetne miejsca pokazują na forum Iza te drzewo super Czyżby było obrośnięte bluszczem
Wszystkich zapraszam ponownie. I jeszcze mam fotki na dzień dobry. Miłego dnia życzę
Zapomniałem dodać to drzewo to ambrowiec amerykański. Piękny dorodny okaz. Jutro pokaże fotki na których widać owoce wiszące na gałązkach
Witaj z rana u nas od rana pięknie słonecznie,wprawdzie jest trochę chłodno bo już byłam w ogrudku po pietruszkę. Seler i por do zupki ale chyba dziś znowu popracuję w ogrodzie.
Witaj Geniu.
Widzę że dzisiaj wszyscy zapracowani,
dzisiaj tylko Ty mnie odwiedziłaś
Zapraszam częściej.
INFORMACJA
Teraz w wekend jest wystawa storczyków w OB Kraków.
Polecam serdecznie
Witam!Zajrzałam i ja do ciebie .Piękne widoki tu pokazują.Pozwolę sobie i ja coś wkleić... To kaszuby Szymbark-naprawdę warto odwiedzić to miejsce!W domu niesamowite odniesienie-traci się równowagę.
Ojej! Jakie piękne zdjęcia!
Przeskok z ostrokrzewu na Grecję a potem na pięknego ambrowca był niezwykłym
dla mnie przeżyciem.
Takiego jałowca z białymi kitkami ma nasza Liska. Kupiła sobie w tym roku.
Śliczny jest! A w ambrowcu Krzysiu to się zakochałam. Zaraz sobie o nim
poczytam.
Zosiu - widzę, że humorek na wyprawie dopisywał Ci. I bardzo dobrze!
Rysiu - z przyjemnością sobie łazikuję po Twoim Toruniu. A kotek na dachu jest extra!
Ten domek to chyba widziałam już u Julki. Za każdym razem jak go widzę, to kręci mi
się w głowie!