Ogród Izabelli

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Izabelo piękne te piwonie ale ja chciałabym tylko te żółte bo inne mam sama dzieliłam swoje i rozdawałam zastało mi nie wiele ale one u mnie dobrze się rozrastają. Mam nadzieję że wiosną uda mi się zdobyć tam gdzie mi podałaś .
Genia
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2008, o 08:57

Post »

Geniu piwonie drzewiaste dzieliłaś ? Moje jeszcze nie są takie duże i rozrośnięte.
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja drzewiastą mam jedną miała być żołta a jest ciemno różowa. Ale jej nie dzieliłam . Dzieliła te zwykłe piwonie. Mam też taką z liśćmi koperkowymi ?Chyba delikatna czerwona ma kwiat taki sam jak ta majowa tylko liście takie koperkowe ja tak je nazywam ale też nie mam zdjęcia ale wiosną zrobię
Genia
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Geniu jakie masz kolory piwoni bylinowych?
Tą piwonie koperkową masz o pełnych czy pojedyńczych kwiatach?
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piwonia koperkowa jest o pełnych kwiatach. A te zwykłe biała pełna , czerwona pełna i ciemne lila róż też pełne kwiaty , różową miałam o pojedyńczych ale wydałam bo mam zbyt małomiejsca .

Genia
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Geniu ja bardzo lubię piwonie ale ostatnio zaczeły mi się bardzo podobać o pojedyńczych kwiatach.Mam już pare na mojej liście chciejstw,tylko gdzie je zdobyć?
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Szkoda że wcześniej nie było mnie na forom bo ja miałam kiedyś białe ,czerwone i różowe poj. ale już je wydałam ostatnią teraz w sierpniu. Zobaczę jak będą kwitły u mojej przyjaciółki na działce może ma przynajmnie różową, i lila róż
Genia
sterlizja36
500p
500p
Od: 14 paź 2008, o 18:57

Post »

Do Twojego ogrodu zagladam już od jakiegoś czasu aby się pozachwycać piwoniami-różnych gatunków.Są cudowne!Wiele krzewiastych widziałam po raz pierwszy.w ogóle masz w swym ogrodzie wiele rarytasów,które chciałoby się mieć.Pojedyńcze piwonie widziałam w ogrodniczym(raczej bez nazw),sama się nad nimi zastanawiałam,bo stały tam już od lata w doniczkach(ok.10zł.).
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

Iza piękne masz kwiaty.To prawdziwe kolekcje.Piwonie wspaniałe i jaka piękna kolorystyka.Juz się cieszę na wspólny wypad po piwonie :wink: Zbieraj kasę :D
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Piwonie cudo, bardzo mi sie podobaja, ja mam tylko 2 kolorki i nie drzewiastych, ale zwykłych
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

izabella1004 pisze:babi52 wpadaj do mnie kiedy ci czas na to pozwoli a to dla ciebie parę zdięć piwoni .Chyba o jakiejś zapomniałam.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Iza Bella dzięki stokrotne.Idę teraz w Twój ogród i nie prędko się z niego wynurzę Pa,pa pa.Kaśka
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Izuniu ale masz piękne piwonie,muszę i ja na nie zwrócić szczególną uwagę,może jakąś kolekcję wiosną zrobić :?: ,ale miejsca mało :cry: :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Iza Bella wynurzyłam się właśnie z Twojego ogrodu.Masz dryg dziewczyno .Piękny,bogaty w ciekawe nasadzenia,nie banalne aranżacje. ;:215 ;:215 ;:215
Z zazdrością czytałam że masz w okolicy tyle sklepów i szkółek.W okolicach Torunia bida z nędzą pod tym względem.Masz pojedyncze malwy szukam takich od wieków i trafiam tylko na takie podwójne.Dla mnie malwa to właśnie pojedyńcza taka jaką pamiętam z wiejskich ogródków.A nie taka strojnisia.Jeszcze raz słowa uznania,pozdrowienia i do zobaczenia w ogrodzie.Kaśka
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu ja też mieszkam na przedmieściach Torunia i uważam że u nas jest bardzo dużo sklepów ogodniczych. Kilka w Torunu no i pod Toruniem w Ostaszewie,Gebocinie i na pewno jeszcze jakeś o których nie wiem. Ja najczęściej zaopatruję się w Ostaszewie , myślę że tam jest największy wybór ,ale też bardzo dużo kupuję na targowisku. Malwy to ja jednak lubię bardzie pełne wprawdzie nie mam miejsca ale wiosną posiałam i już dwa kwitły mi do jesieni biały i łososiowy. Izabelo wybacz że to ja sie wtrącam w Twoim wątku ale tak jakoś się złożyło
Genia
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

babi52 w okolicy mojej jest mało sklepów ogrodniczych a do Szczecina mam ponad 70 km.Czasami można ładne rośliny na alegro kupić albo wysyłkowo.
Moje róże :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”