Moje różne zakątki.... cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje różne zakątki.... cz.2

Post »

Cieszę się, Aniu, że i u Ciebie, i u synka idzie ku dobremu. ;:196
Rzeczywiście trochę Ci się nawarstwiło kłopotów. ;:131 Doskonale rozumiem brak chęci do czegokolwiek w takiej sytuacji. ;:108

Ogród wspaniale sobie poradził bez Twojej interwencji i pięknie się prezentuje w jesiennej szacie. ;:63 ;:63
A już zbiór dyń po prostu powala!!! ;:138 ;:138 ;:138
Zdrówka dla Was ;:167 ;:167 i ciepłych słonecznych dni listopadowych życzę. ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Oj Aniu! to młody człowiek się nacierpi współczuję :shock: I może już to ostatni zabieg, teraz już tylko zrastanie i rehabilitacja! Ogród dalej kolorowy! a pszczółki w niedzielę szalały na moich chryzantemach i nawet motyle przyleciały!
Trzymaj się zdrowo Aniu ;:168
Awatar użytkownika
silversnow
500p
500p
Od: 30 maja 2016, o 23:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu jestem pewna że Twój ogródek spodoba mi się w następnym sezonie :D Przykro czytać o tylu problemach które na Was spadły w ostatnich tygodniach. Ze wszystkich sił trzymam kciuki, aby Wasze kłopoty zdrowotne skończyły się i nie wracały do Was żadne choroby, nawet najlżejsze przeziębienia. Aniu ogródek zdecydowanie nie jest najważniejszy w tej sytuacji. Nie musisz się nim martwić. To , co widzę na fotkach nadal jest przepiękne..a z czasem wszystko się nadrobi ( czy w tym , czy następnym sezonie ) Dziękuję Ci za pyszna wirtualną kolacje..z wyśmienitym deserem ( kocham serniczki ;) )
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu zdrówka dla syna ;:167
Chryzantemy masz piekne .Serniczek wyglada na pyszny i na bardzo kremowy w smaku ;:333
Dyńki czym nadziewasz?
Pozdrawiam ;:167
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
daysy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2014, o 12:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu Ty wiesz czym kusić człowieka, dyń faszerowanych, przyznam się nigdy nie jadłam ale wyglądają smakowicie. Sernik, któż nie lubi sernika, pycha w każdym wydaniu, ten Twój wygląda przepysznie, aż mi ślinka poleciała ;:173 .
W ogrodzie masz jeszcze tak kolorowo ;:oj , naprawdę jesień jest piękna.
Życzę Tobie i synowi szybkiego powrotu do zdrowia ;:196 . Dbaj o siebie, sezon już się kończy, więc czas oddać się miłemu lenistwu :wink: przy świecach i ziołowej herbatce z prądem ;:333
Pozdrawiam Daysy
Zapraszam
Róże i bajkowy świat ogrodów 2018
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Aniu :wit . Jesień masz przepiękną i kolorową ;:138 . Uwielbiam przebarwiające się liście ;:333 . Bardzo mi przykro z powodu tych zdrowotnych komplikacji syna. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej ;:168 . Ty również kuruj się i trzymaj cieplutko, pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Babciabenia-Bożenko Wczoraj pogoda była słoneczna.Dzisiaj mglisto i szaro.Szybko dzień się kończy.Oj, te listopadowe i grudniowe dni będą takie nijakie, bure. Jesień już resztkami się mieni.
Póki jeszcze jakieś listki są, to weselej.Ale i tu końcówki jesiennych ładności i jakiś ciepłych kolorków.
Umm serniczek z dynią jest jednym z najlepszych serniczków.Naprawdę i kolor i smak i puszystość .Spróbuj .polecam. ;:173
Iwonko1;Margo2- Gosiu ; plocczanka-Lucynko ; Maska-Marysiu ; silversnow-Olu ; alicjad31-Alu ; daysy; ewelkacha88-Ewelinko
Witajcie kochane ;:196
Takie życie, płata rożne figle :roll: .
U innych szybko sprawnie.A tu i młody i od kwietnia się ciągnie.Może teraz po tych wszczepach i tej operacji będzie już dobrez.
Iwonko on skręcił nogę. po raz któryś już.A teraz okazało się( na wiosnę ) ,że zrobił się staw rzekomy i staw od kości już ponad 4 cm odszedł.Miał w maju operację i wstawioną, zespolono staw z kością ze srubą.,która jak się potem okazało, została na stałe.Słabo się to zrastało.I teraz druga operacja i te wszczepy wzbogaconego osocza.Może teraz już będzie dobrze.A zwolnienie z pracy ma przyznane przez ZUS aż do połowy lutego jeszcze.
Dziś już trochę stawał na nogę.Teraz już lepiej,Niż po tej pierwszej operacji.wówczas , ponad 2 miesiące tylko o kulach chodził do toalety i trochę po domu, potem po działce. i tyle.Potem stopniowo lepiej.Ale coraz kontrole i znowu potrzebna była operacja.Mam nadzieję,zę w końcu będzie się zrastać tak jak powinno być.
Wokół mnie sporo chorych to i mnie ścięło.Ale od wczoraj już lepiej. ;:129
W ogrodzie nic nie robię.Nie ma czasu.Jeszcze na weekend urodziny męża były,Ale nie wiele pomogłam, bo rozłożona byłam.W ten Weekend córcia z chłopakiem przyjeżdżają.Trzeba coś kulinarnie zrobić itp..
A mam jeszcze dwie chryzantemy do wsadzenia do ziemie.Ale może jakoś je posadzę.Na razie na tarasie stoją.
A jeszcze kilka lilii mam do posadzenia, bo kupiłam na wyprzedaży.I leżą w ganku. : ;:7 ;:7
Dziewczynki sernik z dynią jest naprawdę pyszny.Polecam.
A dynie nadziewam takim farszem jak na gołąbki,Tylko trochę pikantniejszych przypraw dodaję i jemy to polane ketchupem .
Tak też i paprykę nadziewam.Pyszne są.

Obrazek
Ta nowe chryzantemka jeszcze stioi na tarsie.Może na weekend uda mi się i tą i drugą posadzić do ziemi.
Obrazek
Obrazek

I w ogrodzie
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Bukiecik z ostatnich kwitnących w ogrodzie nagietków, jakie dzisiaj znalazłam jeszcze :D
Obrazek
Obrazek
Aż zal mi kończyć ten watek.ale cóż trzeba.
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Przecudna jest ta czerwona chryzantema ;:oj :heja Aż mi się oczy do niej zaśmiały. A jeszcze ją tak wyraziście pokazałaś ;:138
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Aniu a będzie nowy?
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Aniu piękne chryzantemy, tyle radosnego koloru wnoszą do ogrodu. ;:oj Dyni tak faszerowanej nie jadłam, czy wszystkie odmiany się nadają? Młodych wyślij do restauracji, a Ty odpoczywaj. :wink:
Zdrowia dla wszystkich, a dla syna szczególnie. ;:4
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

A gdzie można znaleźć przepis na sernik z dyni?
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Aniu trzymam kciuki żeby syn wyzdrowiał jak najszybciej ;:333 oby noga tym razem dobrze się zrosła ;:108 I Tobie też zdrówka życzę, obyś mogła nowe chryzantemy posadzić ;:4
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
Aguss85
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lut 2016, o 18:34

Post »

Aniu zdrówka dla syna ;:196 Kurde, z nogami nie ma żartów, mam nadzieję, że po tym ostatnim zabiegu już wszystko się zagoi :|
Piękne masz chryzantemy, a te kupne to myślisz, że po posadzeniu przezimują? Udało się kiedyś?
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Aniu, czy ja dobrze rozumiem, że masz zamiar zamknąć wątek na dłuższy czas?! ;:185 ;:185
Jeśli faktycznie nosisz się z takim zamiarem, to nie wypada mi nic innego, jak tylko czekać na otwarcie nowego oraz życzyć Wam wszystkim zdrówka ;:167 ;:167 i samych dobrych dni. ;:196 ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Aniu, życzę zdrowia dla syna. Wiem, że to ciężkie bo wiadomo jak ochrona zdrowia działa w naszym kraju, ;:223 Ale to młody organizm, więc da radę :uszy
Pięknie masz u siebie, lubię takie jesienne klimaciki. Jakoś w tym sezonie nie mam natchnienia na zdobienie u siebie, podpatruję u innych i planuję ....ale czas mnie chyba ostatnio nie lubi .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”