Haniu bardzo mi miło ! Możesz wpadać i wzdychać - jeśli będzie nad czym, - kiedy tylko zechcesz.hanka55 pisze:O, raju...,
( że tylko tak westchnę)
rogalm1 pisze: Dziękuję za podpisy bo byłabym pewna, że to tulipan a to szachownica
Asiulko, ale kwiaty naprawdę wyglądają takie biedne po deszczuasiula pisze:pogoda może i paskudna ale za to zdjęcia przecudne.
kwiaty nie są biedne tylko cudnie bogate i ślicznie wygladają obsypane diametowymi kroplami deszczu ;)
Masz rację Dorotko, wdzięczny obiekt :PDorota T. pisze: Sasanka boska, czy w deszczu , czy w słońcu wdzięczny obiekt dla fotografa i naszych oczu.
Poadrawiam.
Karolku, ale ta szczena to nie sztucznak-c pisze:ale kwiatów.... aż szczena opada .... takie piękne i tyle kolorów mają - wow jestem pod wrażeniem![]()
![]()
pięknie wygląda ta wiosna u Ciebie
Nie zauważyłemGabriela pisze:... odkryłam w sobie nową pasję - fotografowanie.
Nie wychodzi mi to jeszcze za dobrze, ale się staram..
To bardzo dobrze, bo u mnie też kilka jego kęp zawitało i bałem się czy nie padną w zwykłej ziemi. Teraz jestem spokojnyGabriela pisze: Zawilec rośnie u mnie w zwykłej ziemi, ma się dobrze i rozrasta się dosyć szybko.
Czego ? że nie wszystkie wychodzą ?Grzegorz B pisze:Nie zauważyłemGabriela pisze:... odkryłam w sobie nową pasję - fotografowanie.
Nie wychodzi mi to jeszcze za dobrze, ale się staram..![]()
jeszcze nie ale jak będzie tak często opadać to kto wie kiedy będę musiał w nią zainwestować :PGabriela pisze:
Karolku, ale ta szczena to nie sztucznaDziękuję !