Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 2

Post »

aguniada pisze:Aniu - dziękuję! to fakt, w moim ogrodzie jakoś przewaza kolor zielony... nie wiem, czy to dobrze czy nie bardzo ;)
Oczywiście, że dobrze :D
Bardzo mnie wycisza taki kolor i sama powoli dążę do zwiększenia zielonych miejsc w ogrodzie.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Tez lubie takie zielono-zielono-zielono ... az czlowiek moze spokojnie odsapnac ;:167

ps. ja zwiekszam powierzchnie bialych i bedzie czarna dziura :wink:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

moi drodzy, dziękuję za liczne odwiedziny i słowa wsparcia w kontekście róż - wierzę że sobie z nimi poradzę :)
a zieleń faktycznie, jest bardzo uspokajająca, zwłaszcza jeśli widać w ogrodzie różne jej odcienie...

trochę róż? ;) szaleją niesamowicie, a niektóre (Aspirinka, Bremer S.) kwitną nieprzerwanie od wielu tygodni... różyce naprawdę warte uwagi.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bardzo chetnie rozyce ;:138 teraz i tak one robia kwiaty w ogrodzie. Muzykanci i Aspirinka ;:167
Moja niby Aspirinka Patio - nie bedzie miala nic wspolnego z duza - moze i bedzie podobna ukladem kwiatu ale srodek paka jest brzoskwiniowy, z tego co dojrzalam.... ale do Colette bedzie pasowac 8-)
x-ag-a
---

Post »

Julcia, możesz ją jakoś dokładnie sfocić? Aspirinka z pomarańczowym środkiem brzmi intrygująco ;)
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Aga, spokojnie i upojnie jak na wiosnę tak się odbiera Twój ogród, patrzac na zieleń i róże. ;:180
Ładujmy baterie, bo lato nas nie rozpieszczało w słonko :;230 :;230
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agus wiesz jak jest - nagrozmolili cos na szyldziku odrecznie, bo nie wiedzieli co napisac :wink: Ja mam do niej identyko szyld jak Ty do Chopina mialas - tylko co innego bylo napisane. Przewertowalam troche miniatur i patio - moja jest w typie Favourit Hit ale stoi w cieniu - moze przeniose ja w slonce i wyjdzie przynajmniej Snow Hit :;230 zewnetrzne platki ma moja bardziej rozowe niz ta Favourit.
Zaraz zrobie fotosa i wstawie u siebie, bo chabaz jest niczego sobie.
x-ag-a
---

Post »

Julka, widziałam ją u Ciebie i faktycznie - coś nie gra ;) swoją drogą, Snow Hit bombowa!
Majeczko, nie wyobrażam sobie zimy w tym roku! nie przyjmuję do wiadomości, że coś takiego istnieje :/
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Leonardo da Vinci mnie urzekł ...
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

a mnie się wszystkie ostatnie różyczki podobają . ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

Witaj Agus :wit
Dawno mnie u ciebie nie było, pospacerowałam trochę po ogrodzie. Spodobała mi sie jedna z róż jest cudna ( nazwę przekręcę na bank więc powiem że na S ).
Dziś z eMem byliśmy na podzamczu i rosły trawy które mi się spodobały, ale nie miałam pojęcia jak się nazywają, znalazłam je u ciebie to rozplenica :D Czy one są kłopotliwe w utrzymaniu :?: Pięknie kwitnie.
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
_ninetta_
1000p
1000p
Od: 19 maja 2010, o 01:19

Post »

Leoś piękny ;:167
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Majeczko, nie wyobrażam sobie zimy w tym roku! nie przyjmuję do wiadomości, że coś takiego istnieje :/
Aga, ja też jak widzę co się dzieje z naszymi różyczkami. Im się przez tą pogodę pomyliły pory roku hihi..hi.
Boćki już odleciały, gniazda puste były jak wracałam z działki. To smytne. ;:108
x-ag-a
---

Post »

Maju, natura idzie swoim rytmem; my - ludzie - go nie zatrzymamy... każda pora roku ma znaczenie, tyle, że jeśli w tym roku prawie nie było lata, to mamy prawo mieć niedosyt... nasze różyczki też to odczuwają, bo kwitną teraz na potęgę. Dobrego dnia Ci życzę!
Anetko - dzięki :) bardzo lubię Leonarda - jest taki przystojny! ;) zastanawiam się nad jego wersją in red...
cześć Emko! fajnie, że mnie odwiedziłaś! ja całkiem niedawno spacerowałam u Ciebie :) róża na S. to zapewne Bremer Stadtmusikanten? nie dziwię się, że Ci się spodobała...
rozplenica absolutnie nie jest kłopotliwa, nic się z nią nie dzieje... na wiosnę przesadzałam ją z miejsca na miejsce, zniosła to bez szwanku, nie przemarza też zimą - jednym słowem, polecam :)
Krysiu, Aga - dziękuję Wam! oby róże cieszyły nasze oczy jak najdłuższym i najpiękniejszym kwitnieniem...
x-ag-a
---

Post »

naprawdę chciałam coś dzisiaj zdziałać w ogrodzie... wyszłam skoro świt, wyposażona w rękawice, sekator, taczkę etc. Jest ciepło, ale założyłam długie spodnie i bluzę z długim rękawem. Komary i tak mnie pożarły! no nie da się, nie da się nic zrobić! :evil:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”