Moja mała "dżungla" - part I

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Adam12222
1000p
1000p
Od: 30 maja 2011, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Moja mała "dżungla"

Post »

Aguś a jak będziesz ją zimować???
Aguś a zemną na dzampreze byś poszła???
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

mniodkowa, to jednak, w takim razie miłego wypoczynku i ładowania akumulatorów przed nową pracą :uszy
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

A ja mam wisienki takie z nalewki nasączone łoj :wink:
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Adam12222 pisze:Aguś a zemną na dzampreze byś poszła???

Adaś i z Tobą i ze wszystkimi tu ;:4 na FO bym poszła ;:108 ;:136 ;:38 bo Wy to tacy moi friendsy jesteście, że tylko siąść i płakać, że tak daleko mieszkacie ;:145 Zostaje mi poznać się z Teśką, bo ona miejscowa :tan ale nie lubi drinkowania więc kawkować się mam nadzieję będziemy ;:108 kiedyś...
rapunzel pisze:mniodkowa, to jednak, w takim razie miłego wypoczynku i ładowania akumulatorów przed nową pracą

dziękuję ;:196 faktycznie dobry moment sobie odpocząć, o ile się da - wyspać na zapas :;230 bo potem będzie wstawanie przed 6 ;:144 i mniej czasu na FO ;:223
Kasik pisze:A ja mam wisienki takie z nalewki nasączone łoj

o żesz TY ;:152 lubię takie ;:170
Adam12222 pisze:Aguś a jak będziesz ją zimować???

Adaś - specjalnie nie potrafię tego czynić, robię to po "omacku" - odcinam zdechłe liście itp.. odstawiam na szafę na górę w kącik, raz na jaaaaakiś czas chlupnę trochę wody i w okolicach wiosny wystawiam na słoneczne miejsce i powolutku ona zaczyna rosnąć ;:108 a jest jakiś inny sposób? właściwy...?
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Aguś co się odwlecze to nie uciecze jak mówią więc ............. Już ja Cię w swoje łapki dostanę ! :;230 A tak ten tego Aga Ty to już tak drugą część sobie szykuj co !!!!!!!!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

Kilka dni błogiego lenistwa... wykorzystaj maximum ten czas :wink:
Jaką ta sałatkę z rukolą robisz? bo ja specjalnie za smakiem rukoli nie przepadam ale może to wynikać z faktu że nie odpowiednio ja komponuje :roll: albo jakiś sosik trzeba?

Doniesienia z pola przetworów...
w sprawie papryczek... drugą turę ze dwa tygodnie temu robiłam i nadziałam samą fetą... żeby feta dokładniej wypełniła paprykę to nakładałam szprycą taką jak do dekoracji ciast...
zalałam max gorącą oliwą... jest genialna... już po pierwszej publicznej konsumpcji ;:137

Mmm... wisienki z nalewki to ja też bardzo lubię ;:108
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu - zamierzam czas wykorzystać oj tak ;:170 już teraz budzik dzwonił po 7 a ja myślałam, że jakaś pomyłka bo przecież ciemno za oknami.. a weź potem wstań przed 6 ;:223 żeby tak na zapas dało się wyspać... ;:14

No z tymi papryczkami to mnie zaskoczyłaś :shock: ja nie próbowałam tamtych... strach mnie obleciał :;230 pomysł nadziewania przedni ;:108 tylko, że ja nie posiadam takiego czegoś do ciast, bo ja gotować to lubię, ale piec ciast już nie nie nie ;:29 więc dobrze, że w ogóle mąkę posiadam :;230 ale skoro teraz tyle wolnego mi się szykuje to zobaczę po ile papryczki w sprzedaży i zrobię jak mówisz ;:224

sałatka z rukolą żadna filozofia - rukola, prażone pestki słonecznika, suszone pomidory ze słoika, mozarella - to zalewam tą oliwą z pomidorów + sokiem z cytryny (to właśnie ten sok jest esencją smaku ;:108 ) - no tak mi smakuje, że nie mogę się opamiętać i co kilka dni przynoszę do domu rukolę :;230 (dobry powód udać się do marketu co? :;230 w zieleniakach nie ma rukoli) a pomidory trafiły się w Kauflandzie w promocji to przecież też z jednym słoikiem nie wyszłam ;:224
jakby ktoś posiadał inny przepis na sałatkę z rukoli to ja chętnie zapoznam się z nim i wykonam do konsumpcji ;:108 ;:224
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Aga od czasu do czasu trzeba stresa zapić :;230 Każdemu się należy.
Moje oregano rosło w ogródku było ogromne, ale ślimory do niego leciały, więc zawsze było poobgryzane ble.
Wczoraj kupiłam Mintonię, chyba tak się pisze. Póżniej wkleję fotki.

Rukola jest pyszna z podrobionym czosnkiem, suszonymi pomidorami i zalana odrobiną octu balsamicznego. Szybka w przygotowaniu, a niebo w gembie ;:170 Niektórzy dodają podsmazone kawałki kurczaczka
Magic83
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2011, o 14:34

Post »

Ale mi apetytu narobiłaś ;:152
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Ojej a ja sie głodna zrobiłam
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dziewczynki to do dzieła :tan macie dobrą okazję pojechać do marketu - po rukolę :;230 może jakie zielone inne kwitnące przyniesiecie ;:224 Ja dziś na śniadanie właśnie tą sałatkę konsumowałam ;:137
Przepis lulki także przetestuję a co :heja

U mnie dziś piękne ;:3 na całego od samego rana ;:108 Latam po domku i trochę sprzątam bo przyjeżdża popołudniu koleżanka na kilka dni i mi wstyd w taki bajzel ją wpuścić ;:223 Przy okazji zrobiłam kilka fotek to kiedyś pokażę, bo jak długo będziemy się gościować to nie wiem ;:136
A jutro na kręgle się wybieramy - ona o tym nie wie jeszcze :;230 Jak Teśka to przeczyta i zechce to zapraszam ;:108

Tak więc nie wiem kiedy się tu pojawię, kwiatki podlałam to chyba nie padną, bo na dniach mogę się zapomnieć :;230

Miłego dnia ;:3
Magic83
1000p
1000p

Post »

Ciekawa wizyta się zapowiada, skoro możesz o kwiatkach przypadkiem zapomnieć ;:224
Udanej zabawy życzę, szczególnie na tej kręgielni :;230
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Magduś pewnie, że ciekawa nie widzisz tych kufli? :;230
W takim razie prostych i celnych rzutów życzę ;:114 ;:114 ;:114 ;:114 ;:114 ;:114 ;:114
Magic83
1000p
1000p

Post »

Właśnie po tych kuflach wnioskuję, że ciekawa :;230 :;230 :;230
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Aga znowu impreza i to beze mnie i na dodatek z piwem oj już mnie jęzor ucieka ........................
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”