Witaj Igo ,fajnie że wkleiłaś zdjęcia jak powstawała ta piękna rabata .
Dużo pracy miałaś przy niej . Szkoda że u mnie nie mam już miejsca na taka rabatę .
Kuruj się no i troszkę się oszczędzaj .
Igo, bardzo dziękuję ci za pamięć i zdjęcia. Musze pokazać je mojemu mężowi. Dbaj o siebie i zdrowiej . Ja właśnie weszłam do domu odpocząć chwilkę przy herbatce. Pogoda przepiękna, mimo, że wiatr wieje, to siedzę w ogrodzie i zakopuję moje doniczkowce, żeby nie robić tego jak już będzie zimno. Zaraz lecę do ogrodu
Iga, cieszę się, że wracasz do zdrówka taka pogoda, że nie trudno cos podłapać i w ogóle, a co do nowej fotorealcji to powiem tylko JESTEŚ WIELKA skarpa kapitalna.
Iga, nie ja prosiłem o zdjęcia z lotu ptaka, ale i tak bardzo miło jest popatrzeć na nie Chorowita jesteś, a biegasz po dachu poświęcenie godne podziwu Różnorodność Twojego ogrodu to jego największy atut Pięknie
Iguś, to w takim razie sam sobie poschlebiam, bardziej w kwesti sokolego oka Mariken to jedna z pięniejszych odmian, mój jest niżej szczepiony, ale to jedna z moich perełek
Iguś to teraz już będziesz miała nazwę tej hortensji na piśmie
Jest to Hortensja pośrednia 'Preziosa' (hydrengea x serphylla) 'Preziosa '
Ostatnio się troszkę podszkoliłam w hortensjach z konieczności oczywiście
A mnie najbardziej zainteresował na tych zdjęciach kontrast pomiędzy Ogrodem Igi i tym co za ogrodzeniem... Wygląda jak Czarodziejski Ogród w szczerym polu
Babopielka pisze:Iguś to teraz już będziesz miała nazwę tej hortensji na piśmie
Jest to Hortensja pośrednia 'Preziosa' (hydrengea x serphylla) 'Preziosa '
Ostatnio się troszkę podszkoliłam w hortensjach z konieczności oczywiście