Drogi są przejezdne, tylko żeby tych piratów było nieco mniej, nie maja ludzie wyobrazni.
Miło mi, że podobają się Wam moje roślinki,
Halinko
nie żałuje, jest piękna na tle zielonej sosny, najważniejsze nie jest kapryśna, nie okrywam musi sobie radzić.
111agnieszka przyznam, ze nie widziałam zbyt wiele żółtej magnolii, a tak nawiasem mówiąc
to u nas w ogródkach nie są doceniane, nie widać wiele,
Gloriadei nie martw się u mnie też przez chyba dwa lata stała w miejscu a w trzecim wystrzeliła co było w tym roku widać,
Oliwko ja swoich roślin za bardzo nie okrywam, hibiskusy sadzonki miały 20 cm, nie okrywałam nawet na zimę, mam ich już trzy lata jedno co stwierdzam, to są kapryśne co do miejsca, posadzone w pełni na słońcu rosną i kwitną ślicznie, jak się zdecydujesz zrobię sadzonki, łatwo się ukorzeniają,
Grażynko
dzięki, piękne
Moniczko wróciłam jakoś, drogi śliskie ale przejezdne tylko za dużo bezmyślnych piratów,
teraz leczę nadciśnienie, głowa mnie boli, nie był to wyjazd rekreacyjny ale konieczny.
Mięsko super, jutro M idzie w kolejkę, zawsze kupuję mięso w jednym miejscu od lat, a tam naprawdę nie trzeba świąt żeby była kolejka,
Kochani życzę miłego wieczorku i zapraszam