Jestem tu całkiem nowa i dosłownie zielona

Geniu jesteś dla mnie wyjątkową osobą, zakochałam sie w twiom kolorowym ogrodzie i w sumie zadomowiłam na dobre

Witaj Madziu mam nadzieję że się nie mylę i masz tak na imię .Ja też nie dawno zaczynałam swój romans z forum nic nie umiałam nawet pisać .Pierwsze posty pisał mi syn i wklejał zdjęcia ,teraz wszystko robię sama ale i tak jestem jeszcze zielna.Bardzo się cieszę że mój ogród Ci się podoba,możesz wstępować do niego kiedy tylko chcesz.Zobaczysz jaka to frajda tworzyć swój ogród. Zapraszammadzisia777 pisze:Witam.
Jestem tu całkiem nowa i dosłownie zielona. To mój pierwszy post
.
Geniu jesteś dla mnie wyjątkową osobą, zakochałam się w twiom kolorowym ogrodzie i w sumie zadomowiłam na dobre. Mam nadziej że mnie nie wykurzysz
.
Wiem skarbie ja choruję na to co Ty mam nadzieję jak gdzieś spotkasz jakieś rarytasy to mi dasz znać. A z tymi namiarami na tą babkę miałam trochę roboty. Nie było by łopotu żeby mi nie wygnił ale to ciekawe czemu bo inne są bardzo zdrowe.ktoś pisze:Ależ się cieszę, tak długo szukałam i nareszcie
. Geniu jesteś kochana . Najcenniejsze są te kwiaty , których jeszcze nie mamy ;:106
e-genia pisze:Witaj Madziu mam nadzieję że się nie mylę i masz tak na imię .Ja też nie dawno zaczynałam swój romans z forum nic nie umiałam nawet pisać .Pierwsze posty pisał mi syn i wklejał zdjęcia ,teraz wszystko robię sama ale i tak jestem jeszcze zielna.Bardzo się cieszę że mój ogród Ci się podoba,możesz wstępować do niego kiedy tylko chcesz. Zapraszammadzisia777 pisze:Witam.
Jestem tu całkiem nowa i dosłownie zielona. To mój pierwszy post
.
Geniu jesteś dla mnie wyjątkową osobą, zakochałam się w twiom kolorowym ogrodzie i w sumie zadomowiłam na dobre. Mam nadziej że mnie nie wykurzysz
.
e-genia pisze:Madziu jesteś tu zawsze miłym gościem sama nie mogę doczekać się aż założysz swój wątek i będę mogła Cię odwiedzać u Ciebie.
Genia
Gienia masz tak przedudny ogród że mnie naprawde omamiło :P . Wiem pisałaś że masz dobrą rekę do kwiatów, że wszystko na oko- więc masz i dobre okoe-genia pisze:Madziu dawniej wykopywałam a teraz lenistwo mnie ogarnęło i 2 lata już nie wykopywałam już w zeszłym roku miałam mniej a teraz aż się boję czy choć troszkę zostanie.Pewnie jesienią czeka mnie kupowanie cebulek tulipanów i hiacyntów.
Co do sasanek to kupowałam gotowe w doniczkach.Ale myślę że tym Twoim nic nie będzie
Genia
Witaj Krzysiu dzięki za troskę.A niech sobie myślą byle się dobrze bawić i przy tym nikomu krzywdy nie zrobić a Arturowi rodzeństwo się przyda jest jedynakiem chyba, szkoda że tylko ma taką stara siostrę jak jakrzysiek86 pisze:Witaj Geniu już jestem tak jak wspominałem wczoraj
Widzę sprawa się ułożyła i jest już gitTo się cieszę
![]()
![]()
![]()
Widzę że macie nowego brata w rodzinie![]()
![]()
![]()
![]()
jak ktoś poczyta te wszystkie posty pomyśli że nawiedzeni tak jak Grzesiu wspomniał![]()