Roślinki Ani ;-)
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu znalazłam coś takiego.
Ekskluzywne pnącze doniczkowe z grupy Dipladenia, rodem z Japonii. Piękna roślina obsypana dużą ilością niezwykle dekoracyjnych kwiatów. Kwitnie obficie i nieoprzerwanie, aż do pierwszych przymrozków. Jest rośliną wieloletnią, ale w naszych warunkach klimatycznych należy przenieść ją na okres zimy do chłodnego pomieszczenia i ograniczyć podlewanie. Polecana do dużych donic na balkony, tarasy czy do ogrodów. Wymaga stosowania podpórek. Najlepiej czuje się w miejscach nasłonecznionych regularnie nawożona i podlewana umiarkowanie.
Ale pełny opis masz tu.
http://www.swiatkwiatow.pl/dipladenia-m ... id408.html
Ekskluzywne pnącze doniczkowe z grupy Dipladenia, rodem z Japonii. Piękna roślina obsypana dużą ilością niezwykle dekoracyjnych kwiatów. Kwitnie obficie i nieoprzerwanie, aż do pierwszych przymrozków. Jest rośliną wieloletnią, ale w naszych warunkach klimatycznych należy przenieść ją na okres zimy do chłodnego pomieszczenia i ograniczyć podlewanie. Polecana do dużych donic na balkony, tarasy czy do ogrodów. Wymaga stosowania podpórek. Najlepiej czuje się w miejscach nasłonecznionych regularnie nawożona i podlewana umiarkowanie.
Ale pełny opis masz tu.
http://www.swiatkwiatow.pl/dipladenia-m ... id408.html
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Graszka
- 1000p
- Od: 1 gru 2007, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu petunie są rewelacyjne ja w ubiegłym roku kupiłam fioletowe z białą oblamówką i posadziłam na skalniaku bo nie wszystkie nasionka mi powschodziły i musiałam zasłonić puste miejsca i wyglądało naprawdę dekoracyjnie jak się rozrosło a co najważniejsze długo kwitło także będziesz bardzo zadowolona 

- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- Andziax007
- Kontakt:
Aguko za bardzo nie ma jak bo On jest z tych bardziej zorientowanych
Madziu dziękuję
Mam nadzieję że mi zakwitnie.........bardzo bym chciała
Grażynko ja właśnie te petunie kupiłam na pień bo teraz strasznie wygląda i chcę go nimi okryć
Deissy, Moniko dziękuję za milusie słowa
A tak dla sprostowania to petunie nie były w biedronce tylko w jakimś sklepie je kupił
Edytko cieszę się bardzo że sundavillia będzie kwitnąć całe lato i że może rosnąć w domciu
Karolinko chciejstw kilka jeszcze by się znalazło ale i tak jestem zadowolona z tych roślinek które mam.......pięknie rosną i kwitną i to jest najlepsze

Madziu dziękuję

Grażynko ja właśnie te petunie kupiłam na pień bo teraz strasznie wygląda i chcę go nimi okryć

Deissy, Moniko dziękuję za milusie słowa

Edytko cieszę się bardzo że sundavillia będzie kwitnąć całe lato i że może rosnąć w domciu

Karolinko chciejstw kilka jeszcze by się znalazło ale i tak jestem zadowolona z tych roślinek które mam.......pięknie rosną i kwitną i to jest najlepsze

- Andziax007
- Kontakt: