Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiosna
Witaj Gabrysiu dawno u Ciebie nie byłam a tu piękna wiosna u Ciebie aż miło popatrzeć bardzo ładnie Ci zakwitł miłek mój też ma pączki u mnie też pojawiła się cichutko wiosna ale nie mam czasu zrobić zdjęć bo przychodze z pracy zmęczona i nie chce mi się wychodzić na ogród. Wiesz ostatni miesiąć pracuję i muszę wszystko przekazać następczyni ale już pod koniec miesiąca będę emerytką i będę odpoczywać w sród moich kochanych kwiatów pozdrawiam Halina ps. Wybieram się na wystawę ogrodniczą do Katowic może coś spodkam ciekawego.
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
Gabrysiu widzę że masz już złoć żółtą i co ja teraz zrobię bo przecież miałaś ją mieć odemnie
Gabrysiu pozbieraj nasionka miłka bo jak na razie to u mnie nie widziałam , ale może jeszcze będzie :P
Piękny kolor masz tych hiacyntów
Nic już więcej nie piszę bo tylko się powtarzam za innymi

Gabrysiu pozbieraj nasionka miłka bo jak na razie to u mnie nie widziałam , ale może jeszcze będzie :P
Piękny kolor masz tych hiacyntów

Nic już więcej nie piszę bo tylko się powtarzam za innymi

Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Moje są z przydrożnego rowu.Ziel-ona pisze:Piękne rośliny GabrysiuWczoraj przyniosłam z łąki przy lesie złoć żółtą i posadziłam w ogrodzie. Czy Ty tą swoją roślinkę kupiłaś??
eukomis pisze:Witaj Gabrysiu dawno u Ciebie nie byłam a tu piękna wiosna u Ciebie aż miło popatrzeć bardzo ładnie Ci zakwitł miłek mój też ma pączki u mnie też pojawiła się cichutko wiosna ale nie mam czasu zrobić zdjęć bo przychodze z pracy zmęczona i nie chce mi się wychodzić na ogród. Wiesz ostatni miesiąć pracuję i muszę wszystko przekazać następczyni ale już pod koniec miesiąca będę emerytką i będę odpoczywać w sród moich kochanych kwiatów pozdrawiam Halina ps. Wybieram się na wystawę ogrodniczą do Katowic może coś spodkam ciekawego.
Witaj Halinko !
Wierzę Ci że nie masz siły, ale z tego co piszesz to już niedługo będziesz miała dużo wolnego czasu.
Zyczę udanych zakupów na wystawie !
Joluś, będę zbierać wszystkie nasionka ciekawych roślin. :Pjolciajci pisze: Gabrysiu pozbieraj nasionka miłka bo jak na razie to u mnie nie widziałam , ale może jeszcze będzie :P
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04