U mnie mglisto, zero stopni ale ogolnie nie jest zle, bo wiatru niet.
Justynko ale taką musisz znaleźć jak Majki,a nie takiej biedoty jak moja....tego Ci życzęMala_MI pisze:Przejrzałam Twój wątek i piękne róże. Pastella znalazła się na mojej liście róż do znalezienia na następną wiosnę. Piękna jest!
Annes 77 pisze:Justynko ale taką musisz znaleźć jak Majki,a nie takiej biedoty jak moja....tego Ci życzęMala_MI pisze:Przejrzałam Twój wątek i piękne róże. Pastella znalazła się na mojej liście róż do znalezienia na następną wiosnę. Piękna jest!
Mala_MI pisze:Przejrzałam Twój wątek i piękne róże. Pastella znalazła się na mojej liście róż do znalezienia na następną wiosnę. Piękna jest!
Juz w nocy polatalam dlatego swiezego mi brak
U mnie mglisto, zero stopni ale ogolnie nie jest zle, bo wiatru niet.
Justynko ale taką musisz znaleźć jak Majki,a nie takiej biedoty jak moja....tego Ci życzę
podpinam się pod posty, gdyż ponieważ tak jakby również Justynka jestem a Pastella jest nieodwołanie na mojej liście również......
Majko, skąd taką wyczarować? Czy zamawiana w zagranicznych szkółkach? Na razie mnie taki sposób kupowania przerasta.....chyba że się podłączę i ktoś mnie przygarnie do swojego zamówienia....
Ps. Tez sie uśmiałam z wcześniejszego 'świadoma praw i obowiązków' Skąd Wy macie dziewczyny taki humor...i to w listopadzie???
Jule pisze:O to mi sie podobanie chce nadwyrezac Twojej wspanialomyslnosci ale dlaczego bialasow nie masz i foto nie wstawiasz
![]()
!!! O........nie mogę, nie mogę, nie mogę nie mogę doczekać się, az będę mieć jakieś nowe róże,tyle się napatrzę tutaj.........na takie piękności.....oby ta zima szybko zleciała.....
stracona już jestem, nie????