ELUŚKA Lincoln pięknie pachnie . Ten kolor kwiatu troszka przekłamany .On jest tak na pograniczu czerwieni i bordo. Poszukom inne jego fotki to może lepiej mu sie przyjrzysz . Słonko pali mu kwiaty, dlatego Gloriadei poradziła ,żeby go wsadzić na poł-wsch. wystawie u mnie dorosnął do jakieś 120. Łapie go plamistość ale nie bardzo. Moze to wina zbyt małego papu . W tym sezonie specjalnie zadbom o moje królowe . Juz teraz sie do tego przygotowuję
ANIU wiesz ,ze u mnie słonko na ogródku jest tylko do 16 potem już tylko cień Magenta rośnie na północnej stronie tam gdzie wszystkie niebiesko-podobne . Wypuścił 1 pęd na długość około 1m a może wiecej nie mierzyłam . Zastanawiam sie czy wiosną nie ciachnąć go nisko ,żeby sie prządnie rozkrzewił . Masz rację ,czas niemiłosiernie szybko leci, gdy iskierki strzelają . Na ostatniej fotce 1 kwitnienie Magenty
EWCIU niestety to wspomnienie lata . Szkoda tak bym ją teraz sobie skubnęła
IWONKO no to jak na zainfekowaną nowicjuszkę masz juz sporo różanych krzaczków . Niedługo mnie dogonisz bo ja mam dopiero 70 a w ogóle tego nie widać
TOSIA pewnie ,że szkoda . Teraz my obie z Basią kręciliśmy kiełbaski na ogniu Najważniejsze ,ze kotek znalazł dom .