Magiczny zakątek dwostr cz.2
- badzia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lip 2011, o 19:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Magiczny zakątek dwostr cz.2
Danusiu, coś za dużo masz tych ładnych roślin, chyba Ci trochę wykradnę a kradzione pięęęęęknie rośnie.
- dwostr
- Od: 25 mar 2008, o 15:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wandziu Kochana rozglądaj się i notuj -wiosną przydadzą się te notatki
SOS! Co mam robić? Wszystkie róże zasadzone tej jesieni zaczęły rozluźniać pączki a niektóre mają już małe listeczki,,Coś mi się zdaje... nie wróży to niczego dobrego...
I...dla równowagi -dziś zamówiłam sobie różyczkę Vanilla ,która baaardzo mi się podoba. Kiedyś zachwyciłam się nią u Halinki (Hall) i zapomniałam ale Małgosia (margo2) wstawiając niedawno zdjęcie tej różyczki przypomniała mi o niej i ...dziś ją kupiłam

SOS! Co mam robić? Wszystkie róże zasadzone tej jesieni zaczęły rozluźniać pączki a niektóre mają już małe listeczki,,Coś mi się zdaje... nie wróży to niczego dobrego...
I...dla równowagi -dziś zamówiłam sobie różyczkę Vanilla ,która baaardzo mi się podoba. Kiedyś zachwyciłam się nią u Halinki (Hall) i zapomniałam ale Małgosia (margo2) wstawiając niedawno zdjęcie tej różyczki przypomniała mi o niej i ...dziś ją kupiłam

Serdecznie pozdrawiam Danuta
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Danusiu w kwestii róż nic nie doradze,jedynie podziwiam,naprwde ślicznie wyglada ogród ,i te trawy

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Danusiu, patrzyłam na ten twój miskant, ale takie same kłosy występują u wielu odmian, więc trudno stwierdzić, jaki to u ciebie jest.
Czytam u was dziewczyny o tej werbenie i stale zazdroszczę, bo czyniłam kilka prób i nigdy mi się nie udawało. Nawet od Margo dostawałam już dwa razy sadzonki, ale nie zdążyły zakwitnąć przed zimą, więc się też nie rozsiały. Starałam się także wysiewać, lecz nigdy nic nie wzeszło. A werbeną jestem zauroczona przez Szmitów i zawsze gdy tam jestem, nie mogę się napatrzyć na werbenowe łany.
Danusiu pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego tygodnia
Czytam u was dziewczyny o tej werbenie i stale zazdroszczę, bo czyniłam kilka prób i nigdy mi się nie udawało. Nawet od Margo dostawałam już dwa razy sadzonki, ale nie zdążyły zakwitnąć przed zimą, więc się też nie rozsiały. Starałam się także wysiewać, lecz nigdy nic nie wzeszło. A werbeną jestem zauroczona przez Szmitów i zawsze gdy tam jestem, nie mogę się napatrzyć na werbenowe łany.
Danusiu pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego tygodnia

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Danusiu, a masz róże zakopcowane? Może trzeba rozwalić kopce?
Poczekać z tym do pierwszych przymrozków?
Najlepiej pewnie odpowie Ci Ala.
Też nie wiem co to za miskant. O tej porze roku w ogóle nie można odróżnić. Może jak będzie kwitł?
Z Vanilki bedziez zadowolona. Przynajmniej u mnie sprawuje się nienanganne. Kwiaty trzyma już chyba 3 tydzień
Poczekać z tym do pierwszych przymrozków?
Najlepiej pewnie odpowie Ci Ala.
Też nie wiem co to za miskant. O tej porze roku w ogóle nie można odróżnić. Może jak będzie kwitł?
Z Vanilki bedziez zadowolona. Przynajmniej u mnie sprawuje się nienanganne. Kwiaty trzyma już chyba 3 tydzień
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
Za długi wątek. Regulamin.
Zamykam.
Zamykam.