Masz rację obyśmy zdrowi byli i szczęśliwikogra pisze:Bracia i siostry w............. - nie ważne co i za ile.
Ważne byśmy zdrowi byli jak przyjdzie sadzić i kopać na grządkach.
Genia
Grzesiu znam wielu palaczy tu na forum i nie wydaje mi się że jesteśmy dla nich nienormalni. Przecież gdyby tak było, ich nie byłoby tuGrzesiu pisze:Geniu a palacze powiedzą a że to ich jedyna przyjemność (która zabija) a że to ich wybór a to coś tam......
znajdą tysiące powodów a dla nich i dla innych nie palących to jesteśmy nie normalni
A szpanowanie i chęć pokazania i pochwalenia się przed kimś kto ma jakieś pojęcie o roślinach to dwie różne sprawy
No tak...babi52 pisze:Oki,oki Żle mnie zrozumieliście.Ja chciałam tylko powiedzieć że ten sam kwiatek kupię za 4 lata za 15 zł. Każdy ma w życiu swoje priorytety to wolny kraj choć biedny i za 150 zł 5 dzieci będzie miało przez miesiąc obiady na szkolnej stołówce.
Kaśka
Jeśli się nikogo nie krzywdzi i uczciwie zarabia pieniądze- nie osądzać jak ktoś dysponuje swoją kasą. Masz Gieniu całkowitą rację.e-genia pisze:Widzicie do czego prowadzą takie dyskusje.
Każdy ma swoje pieniądze ma prawo wydawać na co ma ochotę jeden kupi kwiatka inny alkohol jeszcze ktoś inny nakarmi głodne dzieci czy psy to prywatna sprawa .Najważniejsze żeby nikt nikomu nie mówił co ma ze swoją forsą robić.