Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

kogra pisze:Bracia i siostry w............. - nie ważne co i za ile.
Ważne byśmy zdrowi byli jak przyjdzie sadzić i kopać na grządkach. ;:108
Masz rację obyśmy zdrowi byli i szczęśliwi
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Oj tak... , nie chciał bym jeszcze raz chorowac przed wiosną :evil: .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31

Post »

Geniu a palacze powiedzą a że to ich jedyna przyjemność (która zabija :wink: ) a że to ich wybór a to coś tam......
znajdą tysiące powodów a dla nich i dla innych nie palących to jesteśmy nie normalni :wink:

A szpanowanie i chęć pokazania i pochwalenia się przed kimś kto ma jakieś pojęcie o roślinach to dwie różne sprawy
:wink:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Ja nierozumie jak mozna palić papierosy i wdychac szkodliwy dym... , łe.... :evil: , nie mam zamiaru próbować... , chocciaż juz prawie każdy chłopak w moim wieku jakiego znam pali... :lol: ;:222 . Ja tam wole roslinki , za 4 paczki jest 1 storczyk :roll: , co za marnotractwo... Ja to sie z tata nie raz kłóce o papierosy , w sensie , żeby palił z dala ode mnie w lecie to mu nawet przez okno wyrzucam ;:183 , niech sobie idzie do ogródka.. , biedne roslinki.. :roll: .
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Grzesiu pisze:Geniu a palacze powiedzą a że to ich jedyna przyjemność (która zabija :wink: ) a że to ich wybór a to coś tam......
znajdą tysiące powodów a dla nich i dla innych nie palących to jesteśmy nie normalni :wink:

A szpanowanie i chęć pokazania i pochwalenia się przed kimś kto ma jakieś pojęcie o roślinach to dwie różne sprawy
:wink:
Grzesiu znam wielu palaczy tu na forum i nie wydaje mi się że jesteśmy dla nich nienormalni. Przecież gdyby tak było, ich nie byłoby tu :?
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Oki,oki Żle mnie zrozumieliście.Ja chciałam tylko powiedzieć że ten sam kwiatek kupię za 4 lata za 15 zł. Każdy ma w życiu swoje priorytety to wolny kraj choć biedny i za 150 zł 5 dzieci będzie miało przez miesiąc obiady na szkolnej stołówce.
Kaśka
Awatar użytkownika
moni;)
1000p
1000p
Od: 21 sty 2009, o 22:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kurcze :roll: tylko jak tu czekac tyle czasu... :lol:
NL16
Pozdrawiam, Monia ;) --> Dzien bez kawy jest malo ciekawy...
Storczyki moni
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Geniu, mój maluch czyli ciemiernik błękitnawy już trochę urósł i zaczynają mu się dzelić liście. On cały czas rośnie, bo zima mu nie straszna. No i te fajne igiełki na brzegach liści :!: Ale to też jest u innych ciemierników. Na pewno będę mu robił i pokazywał Wam zdjęcia :)
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

babi52 pisze:Oki,oki Żle mnie zrozumieliście.Ja chciałam tylko powiedzieć że ten sam kwiatek kupię za 4 lata za 15 zł. Każdy ma w życiu swoje priorytety to wolny kraj choć biedny i za 150 zł 5 dzieci będzie miało przez miesiąc obiady na szkolnej stołówce.
Kaśka
No tak... :( , ja nie kupowałem i raczej nie będe kupował kwiatów w takiej cenie.. , za drogie..
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Widzicie do czego prowadzą takie dyskusje.
Każdy ma swoje pieniądze ma prawo wydawać na co ma ochotę jeden kupi kwiatka inny alkohol jeszcze ktoś inny nakarmi głodne dzieci czy psy to prywatna sprawa .Najważniejsze żeby nikt nikomu nie mówił co ma ze swoją forsą robić.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Jacku wiesz nigdy nie widziałam ciemiernika o takich liściach.Czy wiesz jaki będzie miał kwiat.?
Genia

Moniko a gdzie Ci się tak spieszy?
Genia
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

e-genia pisze:Widzicie do czego prowadzą takie dyskusje.
Każdy ma swoje pieniądze ma prawo wydawać na co ma ochotę jeden kupi kwiatka inny alkohol jeszcze ktoś inny nakarmi głodne dzieci czy psy to prywatna sprawa .Najważniejsze żeby nikt nikomu nie mówił co ma ze swoją forsą robić.
Jeśli się nikogo nie krzywdzi i uczciwie zarabia pieniądze- nie osądzać jak ktoś dysponuje swoją kasą. Masz Gieniu całkowitą rację.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Właśnie Asiu
Genia
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lis 2008, o 10:15

Post »

Geniu , Asiu - mam takie samo zdanie i popieram . Przecież to tylko moja sprawa co ja ze swoja kasą robię . A na rośliny wydaję krocie . Na bluzkę na targu za 7 zł - zastanawiałam się i nie wzięłam , bo drogo ;:24 ale ciemiernika pełnego za 120 zł - kliknęłam bez zastanowienia . Takie to u kwiatomaniaków priorytety. :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Danusiu właśnie o Tobie myślałam dostałam wczoraj na miary na tą panią od której kupiłam ten irysek nie zajmuje się wprawdzie już sprzedażą ale na pewno ma te iryski w czerwcu jak będą kwitły to się z nią skontaktuje i najwyżej pojadę tam to nie jest zbyt daleko ode mnie

Ja znowu oszczędzam na kosmetykach,moja przyjaciółka wie że ja każdy zaoszczędzony grosz wydaję na kwiaty więc zawsze z różnych okazji otrzymuję od niej dobre kremy,balsamy,żele pod prysznic, wody toaletowe, dezodoranty właściwie wszystko co potrzebuje kobieta do pielęgnacji. I jeszcze mówi że się cieszy bo nie ma problemu z prezentami dla mnie
Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”