Ogród -mój azyl cz.1
Dziékujé za odwiedziny i Zyczenia... Przekaze mamom:) serdecznie pozdrawiam a kwiatek to double primrose (podwojna prymula...tak mi sie wydaje:))
Basia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=20974 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 985#850985 Zaczynam zbierac domowe
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jolu
wpadlam w odwiedzinki
do ciebie
pozdrawiam

wpadlam w odwiedzinki
do ciebie
pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Jolu, dziękuję za informacje. Dzisiaj kupiłam w Biedronce incarville, w środku trzy sztuki ze zdrowymi korzonkami. Od razu wsadziłam do doniczki - pionowo
bo już wypuściły różowe pędy. Na odwrocie kartonika pisze, żeby zachować 15 cm odstęp, a ja je włożyłam do jednej doniczki. Chyba jutro będę musiała naprawić błąd
Byłam w BRICO MARCHE, ale magnolii nie kupiłam. Były żółte, po 46 zł ale nie specjalne. Za to kupiłam róże, choć nie planowałam ich zakupu w tym roku, ... bo były tanie.
Kupiłam:
- pnącą A.Meilland - żółtą;
- ciętą Lissaban żółtą;
- rabatową Goldlokke - żółtą i Diablotin - pomarańczową.
Jak zwykle kierowałam się fotografią na kartoniku

Byłam w BRICO MARCHE, ale magnolii nie kupiłam. Były żółte, po 46 zł ale nie specjalne. Za to kupiłam róże, choć nie planowałam ich zakupu w tym roku, ... bo były tanie.
Kupiłam:
- pnącą A.Meilland - żółtą;
- ciętą Lissaban żółtą;
- rabatową Goldlokke - żółtą i Diablotin - pomarańczową.
Jak zwykle kierowałam się fotografią na kartoniku

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Witam wszystkich bardzo serdecznie .
U mnie dzisiaj ,wreszcie piękny słoneczny dzień .
BASIU,DZIĘKUJE
PESTKO ,,miło mi ,że mnie odwiedziłaś .
MONIKO ,chyba zostawię moją Inkarwille ,tak jak jest .
HALINKO ,ja też wsadziłam wszystkie 3 do jednej ,ale dużej doniczki .Nie będę je już ruszała ,bo ponoć korzonki ma bardzo delikatne .Różane nabytki ,ciekawe .Ja też kieruję się wyglądem na opakowaniu ,chociaż nie zawsze odzwierciedla go w rzeczywistości .No cóż będziemy miały najwyżej niespodziankę .Mam nadzieję ,że miłą .
TARO ,witam .
Życzę wszystkim miłego dnia .
U mnie dzisiaj ,wreszcie piękny słoneczny dzień .
BASIU,DZIĘKUJE
PESTKO ,,miło mi ,że mnie odwiedziłaś .
MONIKO ,chyba zostawię moją Inkarwille ,tak jak jest .
HALINKO ,ja też wsadziłam wszystkie 3 do jednej ,ale dużej doniczki .Nie będę je już ruszała ,bo ponoć korzonki ma bardzo delikatne .Różane nabytki ,ciekawe .Ja też kieruję się wyglądem na opakowaniu ,chociaż nie zawsze odzwierciedla go w rzeczywistości .No cóż będziemy miały najwyżej niespodziankę .Mam nadzieję ,że miłą .
TARO ,witam .
Życzę wszystkim miłego dnia .