Moje Ogrodowe krople pamięci...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...

Post »

ra_barbara pisze:
Ciężko mi czasem, bardzo trudne są chwile gdy wychodzę chcąc być sama, ale moja córka szuka mnie, szuka bezpieczeństwa, którego w dzieciństwie miała zbyt mało, jak się okazuje...... :cry:
Muszę się z wieloma sprawami teraz zmierzyć, i nie szukać winy, ale i rozgrzeszenia nikt mi nie da.
Baśka
Akurat w tym nie jesteś osamotniona ;:224 Każda z nas coś tam sobie wyrzuca, czegoś tam dała za mało czegoś za dużo ....
Każda z nas dostała za mało albo za dużo od swojej mamy. Robimy co możemy. Życie Basieńko, samo życie :uszy ;:222
Ja - optymistka - szukam pozytywów i mówię - ciesz się, że Ela nie mieszka w Australii bo wtedy tylko tłuc łbem o ścianę. To, że możesz przy niej być i tulić i głaskać i uspakajać - to tak wiele .... to najwięcej . A uciekac aby w samotności odreagować musisz - inaczej oszalejesz, za wielka presja
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Jestem ;:4
Nadzieja rodzi się jakaś ;:3 ... w bólach, ale jest nieco lepiej ;:3
Banderas nie woła mnie jeszcze do siebie, zbyt głośno ;:303
Pozdrawiam z miasteczka Sławków
Jeśli nic nie piszę do Was to znaczy zięć siedzi w sieci i gra w ogłupiające gry dla 8-latków, a ma zaledwie 37 wiosenek. Uffff na szczęście nie jest bliźniakiem , ino bykiem ;:306
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Basiu, super wieści i z córką i z lokatorami! My tu cały czas czekamy na Ciebie ;:196
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

Basico cieszę się razem z Tobą - ;:4
Byka do wora ....... i do Wisły :evil:
Boszszsz, ja kompletnie pozbawiona jestem wyrozumiałości dla facetów :oops: Przedawkowałam "Seksmisję" :oops:
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Nie wiedziałam, dopiero przeczytałam...
Może siła naszego wsparcia coś pomoże? Basiu - ;:196
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31

Post »

Droga Basiu,życzę Ci dużo cierpliwości i żebyś doczekała szybko pozytywnych efektów wysiłków lekarzy i Twoich ;:180 Bo codzienne czuwanie Twoje jest nie do przecenienia ;:215 Ale nie zapominaj też o sobie,nawet najsilniejsi muszą odpoczywać ;:108 Ściskam Cię gorąco ;:196
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Basiu kochana bardzo się cieszę, że jest lepiej...... teraz to już z dnia na dzień będzie już tylko lepiej ;:167
Pozdrawiam Was serdecznie, życzę wytrwałości i dużo siły ;:196
A Ty nic sobie nie wyrzucaj..... to najgorsze co można zrobic, każda z nas chce swoim dzieciom dac wszystko co najlepsze i tak właśnie robimy, nie zawsze są możliwości a i nie zawsze wiemy jak jest najlepiej....ale bardzo się staramy..... a samooskarżenia w niczym nie pomogą czas i tak nic się nie wróci. Najważniejsze, że jesteś z nią, kiedy najbardziej Cię potrzebuje..... to bardzo ważne i dla Niej i dla Ciebie ..... trzymajcie się kochane ;:196
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

:wit ...zostałam sama :D dzieci do szkoły, zięć z córką u lekarza, pranie się pierze, prasowanie odwalam TAAAKIE ;:oj, Piję (cudzą :wink: ) ;:40 mocną świeżo zmieloną kawę.
Wczoraj zięć zrobił nam niespodziankę :shock: smaczną kolację i nawet "oblewaliśmy" ;:304 nasz wspólny(?) mały może...ale jednak Sukces.To było nam potrzebne, bo rozwiązały się języki ;:222
Usłyszałam coś miłego:... dobrze że jesteś, sam bym sobie nie poradził....
Banderas wczoraj rzekł:... ja sobie nie krzywduję, siedź.... ;:oj No to siedzę, aaa i... jeszcze odśnieżam, mam 3 łopaty i szczotę taką nie Baby-Jagową :lol: Piękna zima, choć słoneczka za mało i smród z kominów wali tu, a wieczorem łażę po tutejszym wyludnionym rynku, robię 4-okrążenia ;:224 A po godzinie 17-ej miasteczko zamiera, gdzież ci luuudzie??? Na wsi to choć jakiś zajabolały Tadzik z Waldkiem w objęciach przejdą....
Dziś mam obiecany spektakl teatralny w wykonaniu Kuby i Mati.
I tak mi leci, emocje powoli opadają...i czuwać trzeba i jeszcze głębokiego oddechu złapać nie mogę...
Do szuflady przyjeżdżamy na 15-lutego ;:131 , będziemy prawdopodobnie ok.....45 dni, to zawsze mniej niż 2,5 miesiąca ;:218
Mariolka do Wisły mam daleko a "byk" cholernie ciężki ;:219 jakieś 130 kg. żywej wagi ;:222

Ela wczoraj spojrzała wreszcie w lustro, zrobiła makijaż, i poszła sama ;:215 , do laboratorium zrobić badania, potem poprawiła makijaż i mówi- jak myślisz może pójdę zajrzeć do pracy....i poszła :D Zwierzyła się do mnie ...wreszcie....co jej najbardziej zaszkodziło w pracy, poważnie zawaliła pewne obowiązki, i po prostu boi się iść do szefowej i wyznać prawdę.Zgubiła jakieś dokumenty i nie wie co z nmi zrobiła....proponuję by się odważyła i wytłumaczyła szefowej, a nuż kierowniczka teczkę jej zabrała?Ela ukrywała tę sprawę kilka miesięcy, i teraz wiem co miało wpływ na atak choroby.Martwię się czy dziś po wizycie u lekarki nabierze pewności siebie....zabrała dla p. doktor prezent, wstążeczkową choinkę, którą zrobiła, nie była pewna czy taki prezent jest, będzie trafiony.Poparłam...będzie, będzie

;:4 Fajnie że wpaść mogę do WAS, lżej jakoś mi ;:167
:wit
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Basiu, po prostu bosko! To jest właśnie to, o czym Ci pisałam, to przełamanie, żeby się ruszyć z jakąś aktywnością...teraz już powinno być coraz lepiej ;:196
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pati To co mi napisałaś :D ... "zrobiłam" furrorę ;:303 . Zachwyt Rodzinny.... nastąpił ;:180
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Podczytuję i nie wiem co napisać. Ciężkie czasy u Was nastały ale ogromnie się cieszę ,że zostawiacie je powoli za sobą
Basiu gdziekolwiek jesteś rozsiewasz tak pozytywne fluidy ,że córce musiało się szybko poprawić.

:wit
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Basiu, cieszę się, ze już wszystko powoli wychodzi na prostą ;:196 ;:168
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Basiu przerwa mala mi się zrobiła ..........mały problem ze zdrówkiem :wink: Przyszłam do Ciebie w odwiedziny i jak zwykle od ostatniego postu wczytuję ...........najpierw się uchachałam a później horror przeżyłam ;:223 Ciśnienie mi wzrosło na 200 ale końcówka super ;:138 Baśka ściskam Cię z całej siły i Twoją córcię ;:196 ;:196 ;:196 Jesteś wspaniała ;:167 ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu już teraz będzie tylko lepiej. Cieszę się! Ty też odpoczęłaś, a jak jeszcze jest poprawa to w lepszym stanie wrócisz (b=na chwilę) i następne wygnanie też przeżyjesz ;:196
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Jakże się cieszę że już lepiej....że masz uśmiech na buzi....że będzie dobrze.... ;:138 ;:196
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”