...zostałam sama

dzieci do szkoły, zięć z córką u lekarza, pranie się pierze, prasowanie odwalam
TAAAKIE 
, Piję (cudzą

)

mocną świeżo zmieloną kawę.
Wczoraj zięć zrobił nam niespodziankę

smaczną kolację i nawet "oblewaliśmy"

nasz wspólny(?) mały może...ale jednak
Sukces.
To było nam potrzebne, bo rozwiązały się języki

Usłyszałam coś miłego:... dobrze że jesteś, sam bym sobie nie poradził....
Banderas wczoraj rzekł:... ja sobie nie krzywduję, siedź....

No to siedzę, aaa i... jeszcze odśnieżam, mam 3 łopaty i szczotę taką nie Baby-Jagową

Piękna zima, choć słoneczka za mało i smród z kominów wali tu, a wieczorem łażę po tutejszym wyludnionym rynku, robię 4-okrążenia

A po godzinie 17-ej miasteczko zamiera, gdzież ci luuudzie??? Na wsi to choć jakiś zajabolały Tadzik z Waldkiem w objęciach przejdą....
Dziś mam obiecany spektakl teatralny w wykonaniu Kuby i Mati.
I tak mi leci, emocje powoli opadają...i czuwać trzeba i jeszcze głębokiego oddechu złapać nie mogę...
Do szuflady przyjeżdżamy na 15-lutego

, będziemy prawdopodobnie ok.....45 dni, to zawsze mniej niż 2,5 miesiąca
Mariolka do Wisły mam daleko a "byk" cholernie ciężki

jakieś 130 kg. żywej wagi
Ela wczoraj spojrzała wreszcie w lustro, zrobiła makijaż, i poszła sama

, do laboratorium zrobić badania, potem poprawiła makijaż i mówi- jak myślisz może pójdę zajrzeć do pracy....i poszła

Zwierzyła się do mnie ...wreszcie....co jej najbardziej zaszkodziło w pracy, poważnie zawaliła pewne obowiązki, i po prostu boi się iść do szefowej i wyznać prawdę.Zgubiła jakieś dokumenty i nie wie co z nmi zrobiła....proponuję by się odważyła i wytłumaczyła szefowej, a nuż kierowniczka teczkę jej zabrała?Ela ukrywała tę sprawę kilka miesięcy, i teraz wiem co miało wpływ na atak choroby.Martwię się czy dziś po wizycie u lekarki nabierze pewności siebie....zabrała dla p. doktor prezent, wstążeczkową choinkę, którą zrobiła, nie była pewna czy taki prezent jest, będzie trafiony.Poparłam...będzie, będzie

Fajnie że wpaść mogę do WAS, lżej jakoś mi