pomiędzy deszczami wyskoczyłam na chwilkę z aparatem:

ostatnie trzy to nowości:

...i udało mi się kilka sadzonek posadzić, między innymi kielichowca, hostę i orszelinę!

tak pierwsza to jack a druga looking glass trzecia teraz nie wiem musiałbym do ogrodu biecSure pisze:..ładnie okazy, czy to Jack Frost?
Ostatnia wygląda troche jak 'Langtrees', przez te ciapki. Ale się nie znam jeszcze na nich, mam dopiero 3. 'Looking glass' jest na liście zakupowej! ;)Matrix2 pisze:tak pierwsza to jack a druga looking glass trzecia teraz nie wiem musiałbym do ogrodu biecSure pisze:..ładnie okazy, czy to Jack Frost?
Agatko jest jeszcze bardzo ładna odmiana Diane`s Gold ma liście żółte wiosną, potem w sezonie przybierają bardziej zieloną barwę, a jesienią to jedne takie drugie inne
faktycznie na białą rabatkę nie za bardzo ... na białą rabatkę może coś z miodunek dla urozmaicenia ? To moja miodunka MajesteSure pisze:Ostatnia wygląda troche jak 'Langtrees', przez te ciapki. Ale się nie znam jeszcze na nich, mam dopiero 3. 'Looking glass' jest na liście zakupowej! ;)Matrix2 pisze:tak pierwsza to jack a druga looking glass trzecia teraz nie wiem musiałbym do ogrodu biecSure pisze:..ładnie okazy, czy to Jack Frost?
Agatko jest jeszcze bardzo ładna odmiana Diane`s Gold ma liście żółte wiosną, potem w sezonie przybierają bardziej zieloną barwę, a jesienią to jedne takie drugie inne
hm, takich kolorowych jeszcze nie widziałam, pewnie na moją "białą rabatkę" by się nie nadawały, ale może gdzieś indziej?