Storczyki Katarzynki
- myrtille1986
- 1000p
- Od: 23 mar 2010, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Katarzynki
Ten ciemny jest cudowny.Szukałam kiedyś takich to tylko były w paseczki.
Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
--> Spis moich wątków
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Kontakt:
Słodkie maleństwa. Chyba sama muszę sobie takiego kupić 

Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
A na wystawie zobaczyłam jakby mi znajomy kwiat ,co Wy na to?
czyż nie jest podobny do mojej Walentynki
a ten do mojego wczorajszego zakupu mini
A taki gąszcz podobał się mojemu mężusiowi i stwierdził a może takie drzewo ci zrobię ,no czemu nie było by miło
ale takie cudo to chyba jak dzieci się wyprowadzą i będę miała cały ich pokój do dyspozycji
ale to na razie tylko marzenia

A taki gąszcz podobał się mojemu mężusiowi i stwierdził a może takie drzewo ci zrobię ,no czemu nie było by miło

-
- 1000p
No ja szukałam chyba będzie z rok i ani widu ani słychu i masz babo placek jak człowiek sobie postanowienie złoży to proszę już bliżej nie mogły się pojawić .Wczoraj poszłam na zakupy i co widzę no nie myślałam że oczy mi z orbit wyjdą ale kupić kupiłam dopiero wieczorem los trochę za mnie zadecydował
no co, muszę się jakoś bronić a w jaki sposób się drugi u mnie znalazł już znacie historie 

- darek p
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 23:53
Nie ma co, ładnie to wszystko wytłumaczyłaś.Męża już chyba całkiem urobiłaś ,skoro mówi o robieniu drzewa.Maluszki naprawdę słodkie i praktycznie miejsca nie zajmują.Jakie wrażenia z wystawy?
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
Jeżeli chodzi o wystawę to jak dla mnie ładniej były wyeksponowane storczyki i chyba więcej tu niż w palmiarni .Piękne okazy i kolory .
Dareczku mężusia nie musiałam urabiać, sam tak stwierdził jak zobaczył właśnie ten fragment wystawy ,ten którego wstawiłam zdjęcie choć ono nie oddaje tego co w rzeczywistości.
Dareczku mężusia nie musiałam urabiać, sam tak stwierdził jak zobaczył właśnie ten fragment wystawy ,ten którego wstawiłam zdjęcie choć ono nie oddaje tego co w rzeczywistości.
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piekne miniaturki i świetne zdjęcia z wystawy 

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Kasiu maluszki urocze
też mam takie
Fotki z wystawy cudowne
zazdroszczę ale tylko jeszcze miesiąc i u nas będzie 

Fotki z wystawy cudowne

- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
Super maluszki.
Miniaturki mają tę zaletę, że można ich sporo poumieszczać nawet jak się ma mieszkanie zastorczykowane, wiem coś o tym i szukam małych kwiatków, bo takie jeszcze zmieszczę. ;) A co do męża, to teraz skutecznie wykorzystaj jego zapał do pracy twórczej. ;)

- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Kasiu piękne miniaturki, śliczne zdjęcia z wystawy, zwłaszcza to ostatnie.
-
- 1000p
Justynko, Arletko dziękuję, miniaturki to było moje marzenie od dawna i się spełniło
Zdjęcia z wystawy no może ładne ,ale niema jak zobaczyć na żywo ,cudo.
Lesiu jeszcze mi się cały czas marzy bellina i phal tzw.krówka więc pewnie z czasem
No oczywiście jakby bardzo się upierał to jak ja bym mogła niech działa i montuje drzewko storczykowe
.Już nawet na ten poczet w piwnicy mam jeden świetny pieniek ,stoi i czeka
Marysiu wiem coś o tym chodzi mi o wielkość storczyków ,dzisiaj właśnie wydałam córce Pechowca i Białaska one mają takie wielgachne liście ,że zajmowały mi sporo miejsca.Mąż się śmieje że to na pewno oznacza następne zakupy storczykowe.PEWNIE TAK
ale teraz rozważne
Asiu mówię Ci jak to cudnie wyglądało ,zdjęcia tego nie oddają ,ale jednak dużo zrobiło tło z innych zielonych.

Lesiu jeszcze mi się cały czas marzy bellina i phal tzw.krówka więc pewnie z czasem

Marysiu wiem coś o tym chodzi mi o wielkość storczyków ,dzisiaj właśnie wydałam córce Pechowca i Białaska one mają takie wielgachne liście ,że zajmowały mi sporo miejsca.Mąż się śmieje że to na pewno oznacza następne zakupy storczykowe.PEWNIE TAK

Asiu mówię Ci jak to cudnie wyglądało ,zdjęcia tego nie oddają ,ale jednak dużo zrobiło tło z innych zielonych.
-
- 1000p
Niedziela ,jak co drugą, dzisiaj kąpiel storczyków i tak jak u większości z Was u mnie też jakieś ruchy widać .Co mnie bardzo cieszy .
dendrobium różowe lub bordowe, co to następna keika jak na białym ,czy może to co myślę
Lodzia jedna z miniaturek (okazuje się większych bo przy tych które kupiłam ostatnio to taka duża się wydaje
) słabsza wypuszcza listka co mnie bardzo,bardzo cieszy .Druga na razie jeszcze śpi .
Malinka inwestuje w korzeń co prawda w na ziemny ale zawsze to coś.
Malwina moja największa miniaturka
Skarlet listeczek
Skarlet piękny nowy korzonek
Skarlet ta dam pędzik 

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30

-
- 1000p
A teraz największe odkrycie dzisiejszego dnia .Po prostu nie mogę do tej pory w to uwierzyć
.Pamiętacie jak dawałam ostatnią szansę aniołkowi, poszedł w gościnę do terrarium razem z nim skrzat biedulek, drugi mnie już opuścił
to skrzat listki ma jeszcze trochę pomarszczone ale widzicie jak pięknie rośnie korzonek
to aniołek widzicie to co ja zobaczyłam, ten śliczny zielony punkcik to ,to jest mój długo wypatrywany korzonek
10 miesięcy na ten widok czekałam.Jednak co to robi wilgotność ,temp. i doświetlanie .No ale już cierpliwości mi zaczynało brakować i to była ostatnia możliwość bo już wszystko wypróbowałam .Może jeszcze spróbuję z tygryskiem tym któremu odpadły prawie wszystkie listki może jakiejś keiki bym się doczekała.
A tak już na koniec zdjęcie z mojej wystawy prywatnej
to zdjęcie pamiątkowe jeszcze z Pechowcem ,biały po lewej między różowymi 

A tak już na koniec zdjęcie z mojej wystawy prywatnej

- Vika
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 13 mar 2011, o 18:02
Oooo ja ale wystawa
Wszyscy chyba znają uczucie adrenalinki jaka towarzyszy obserwacji nowych korzonków czy też pędów kwiatowych zwłaszcza u upadłych. Powodzenia

Wszyscy chyba znają uczucie adrenalinki jaka towarzyszy obserwacji nowych korzonków czy też pędów kwiatowych zwłaszcza u upadłych. Powodzenia