Aniu u mnie też nic tak szybko nie rośnie jak chwasty i trawnik Po deszczowym tygodniu to wygląda jak pastwisko dla krówek taki jest wysoki .No i koszenie wtedy to masakra . Szkoda że nikt w okolicy krów nie ma ,bo chyba bym się zdecydowała na wypas w zamian za kubek świeżego mleka z pianką
Aniu dziękuję Żółty klonik ma sporo kwiatuszków ale czerwony ma tylko dwa reszta to same pąki Zdjęcia zrobiłam tylko pojedynczych kwiatów Muszę je podlać nawozem może wtedy lepiej zaczną kwitnąć
Fuksje extra .U mnie też w tym roku przetrwała tylko jedna przez zimę .Będę więc szukać nowych kolorków .
Kloniki jak zawsze mnie zachwyciły . A i ja już z niecierpliwością czekam ,bo mój klonik też ma pączki i ciekawa jestem koloru
Aniu ta fuksja jest naprawdę niesamowita! Ja w ubiegłym roku pierwszy raz kupiłam fuksję - niestety nie udało mi się jej przezimować
Kloniki również cudne. Ja mojego w formie drzewka nie zdążyłam nawet pokazać na forum i go zasuszyłam i musiałam ściąć Teraz poluję na nasionka, żeby znowu drzewko wyhodować.
Aniu,fuksja piękna a kloniki jeszcze piękniejsze. Ja w tym roku postanowiłam jeszcze raz spróbować z klonikiem.Jak będą na ryneczku ,to kupię czerwonego.