Moje początki - giga45
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witajcie Kochani z wieczorka. Dzisiaj mimo niepogody byłam sie wyszaleć na działce bo nie mogłam na nią patrzeć. Troche pokopałam, troche popalilam i jakos to juz wygląda. Choc juz o tej porze roku nie ma co pokazywać-bo buro i ponuro to parę fotek jeszcze cyknęłam, sorka za jakośc ale robione komórką
:P :P

ale jak już miałam dość to przyjemnie było sie ogrzać przy ciepłym kominku. M miał naprawdę super pomysł.
I jeszcze sie rozpędził teraz do kladzenia kafelek
Pozdrawiam wszystkich moich kochanych gosci i spokojnego wieczorka życzę ;:12 ,

:P :P

ale jak już miałam dość to przyjemnie było sie ogrzać przy ciepłym kominku. M miał naprawdę super pomysł.
I jeszcze sie rozpędził teraz do kladzenia kafelek

Pozdrawiam wszystkich moich kochanych gosci i spokojnego wieczorka życzę ;:12 ,

- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Kochana Giguś jak obiecałam, widze że gotowy kominek więc wpadam jutro z kawą
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochani. Nie mam na nic czasu. taki krótki dzień, że ledwie działke doprowadziłam do porząku (a juz o forum nie wsponę).Dlatego nie gniewajcie sie kochani, że nie piszę -bo nawet kompa przez 3 dni nie widziałam.
Dzis dopiero po wielu próbach udało się fotkę w awatarku zmienic.
Dziewczyny - wcześniej u kogoś z Was czytałam, że gazanie do doniczek na zimę. Ja dzisiaj posadziłam-choc miłay jeszcze pąki. Dobrze-czy nie -nie wiem na próbe.
A teraz jeszcze jedno mam do Was pytanko.
Róże które przywiozłam wkopałam na razie w zastępcze miejsce- ich docelowe ma byc koło altany, czy na wiosne moge je z bryłą ziemi przesadzic -tam gdzie mają być??- czy teraz juz tam wkopać??
Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco i spokojnego wieczorku życzę. :P ;:12
Dzis dopiero po wielu próbach udało się fotkę w awatarku zmienic.
Dziewczyny - wcześniej u kogoś z Was czytałam, że gazanie do doniczek na zimę. Ja dzisiaj posadziłam-choc miłay jeszcze pąki. Dobrze-czy nie -nie wiem na próbe.
A teraz jeszcze jedno mam do Was pytanko.
Róże które przywiozłam wkopałam na razie w zastępcze miejsce- ich docelowe ma byc koło altany, czy na wiosne moge je z bryłą ziemi przesadzic -tam gdzie mają być??- czy teraz juz tam wkopać??
Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco i spokojnego wieczorku życzę. :P ;:12
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witaj Giguś miło Cię słyszeć i widzieć
Rozumiemy doskonale ze nie masz czasu, bo długo Cię nie było i musisz dużo prac dokończyć w ogrodzie.Tak gazanie wiele osób chce przezimować , zobaczymy co z tego wyjdzie.Ja na próbę jedną donicę dałam do chlodnego miejsca, drugą na parapet w pokoju .I zobaczymy co bedzie czas pokarze