Ogródkowe rozkosze Hanki - cz.2
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
W sprawie zwierząt traktowanych okrutnie - zadzwoniłam do Straży dla zwierząt i przyjechali po 2,5 godzinie do mojego sąsiada. Jechali z Warszawy ponad 100 km. Była sensacja na całą wieś. I teraz pijaki nazywają mnie Matką Teresą:-). Innego psa dzięki pomocy pewnych ludzi z Warszawy wykupiliśmy z klatki 1X1 plus zapadająca się buda i jedzenie rzucanie w przypływie rozumu pod łapy psa. Pies siedział w tym luksusie od 3 lat, kiedy to po okresie szczenięctwa znudził się - seter angielski. Na wsiach dzieją się rzeczy straszliwe, a Ci co reagują są wyśmiewani tak jak ja przez elementy niższego szczebla. Normalni mieszkańcy wsi nie reagują bo po co się narażać.
Haneczko, podziwiam Twój ogród kilka razy w tygodniu i czytam wszystko co napiszesz i tu i w innych wątkach:-).
Pozdrawiam, Ewa.
Haneczko, podziwiam Twój ogród kilka razy w tygodniu i czytam wszystko co napiszesz i tu i w innych wątkach:-).
Pozdrawiam, Ewa.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
kocica pisze:[...]elementy niższego szczebla. [...]

Ogniwo pośrednie w teorii ewolucji

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Cynamon
- Od: 24 mar 2008, o 19:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przyłączam się do powyższych wypowiedzi ... nie będę rozwijać tematu, bo wszystkie wiemy, jak jest
...
Mam psa, który błąkał się wiele tygodni, ktoś go widział przy jakimś kościele co niedziela !!! i nic nie zrobiono
... miał trafić do schroniska. Teraz mieszka z nami i mam nadzieję, że jest szczęśliwy.
Taki malutki pozytywik w wielkim morzu nieszczęść.

Mam psa, który błąkał się wiele tygodni, ktoś go widział przy jakimś kościele co niedziela !!! i nic nie zrobiono

Taki malutki pozytywik w wielkim morzu nieszczęść.
-
- 200p
- Od: 5 wrz 2008, o 23:37
Hanuś, coś na poprawienie humoru.
*Idzie baca przez połoniny i widzi jak turysta robi pompki dla zdrowia.
Stanął i kiwa głową z podziwem.
- Różne ja wiatry widziałem, ale żeby babę spod chłopa wywiało?
*Przychodzi do bacy turysta. Niedaleko jest jezioro, więc turysta pyta:
- Głęboko w tym jeziorku?
- Po tyłek - mówi baca.
Turysta kąpie się i nagle idzie na dno. Cudem się uratował, idzie wściekły do bacy i mówi:
- Powiedziałeś, że jest po tyłek!
- No kaczce to tak.

*Idzie baca przez połoniny i widzi jak turysta robi pompki dla zdrowia.
Stanął i kiwa głową z podziwem.
- Różne ja wiatry widziałem, ale żeby babę spod chłopa wywiało?
*Przychodzi do bacy turysta. Niedaleko jest jezioro, więc turysta pyta:
- Głęboko w tym jeziorku?
- Po tyłek - mówi baca.
Turysta kąpie się i nagle idzie na dno. Cudem się uratował, idzie wściekły do bacy i mówi:
- Powiedziałeś, że jest po tyłek!
- No kaczce to tak.

a patrz z czym ja przyszłam
http://www.kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt.php?id_o=541
na pocieszenie dla niemających piekarnika
ależ Ci jeszcze kwitnie wtym chusteczkowym... tylko te krople deszczu takie smutne

http://www.kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt.php?id_o=541
na pocieszenie dla niemających piekarnika

ależ Ci jeszcze kwitnie wtym chusteczkowym... tylko te krople deszczu takie smutne
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Cynamon
- Od: 24 mar 2008, o 19:45
Hanuś
... pokazałaś cudownie jesienny, nostalgiczny, ogrodowy nastrój. Barwy jeszcze walczą z przemijaniem i zwyciężają
... dosłownie słychać kapiące krople. Czy to niezapominajki, czy ktoś się pod nie podszywa
;)
Cuda Natury wbrew smętnej aurze, radują oko i rozgrzewają. Ciekawam, czy psy odpuściły sobie dzisiaj kąpiel ? ;)

Cuda Natury wbrew smętnej aurze, radują oko i rozgrzewają. Ciekawam, czy psy odpuściły sobie dzisiaj kąpiel ? ;)
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
Haniu, prześliczne nostagiczne zdjęcia, smutno-słodkie. A co to za cudna róża jest na 4tym zdjęciu od góry?
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Witaj Haneczko, zdjęcia piękne.....tego ostatniego z fruwającym dodatkiem wolałabym nigdy nie oglądać, no cóż...samo życie
Wróciłam niedawno znad Wigier....niestety miejscami widok równie paskudny, a już myślałam, że gdzie jak gdzie, ale tam świadomości i kultury nie powinno brakować.

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A u mnie czarny bez już zjadły ptaki tak jak moje winogrona / ale udało mi się trochę im podjeść /
Dzień jak u Ciebie mocno deszczowy, zimny i ponury do tego jeszcze z mgłą.
Dzięki za wskazówki odnośnie choroby iglastych i rh / właśnie ginie mi nieodwracalnie trzeci
/
Co do psów i innych ciemiężonych zwierząt to pomimo mojej tolerancyjności zaczynam pewnych rzeczy nie tolerować i często dochodzę do wniosku, że są o wiele mądrzejsze od ludzi.
Są chwile, kiedy wolę ich towarzystwo od ludzkiego.

Dzień jak u Ciebie mocno deszczowy, zimny i ponury do tego jeszcze z mgłą.
Dzięki za wskazówki odnośnie choroby iglastych i rh / właśnie ginie mi nieodwracalnie trzeci

Co do psów i innych ciemiężonych zwierząt to pomimo mojej tolerancyjności zaczynam pewnych rzeczy nie tolerować i często dochodzę do wniosku, że są o wiele mądrzejsze od ludzi.
Są chwile, kiedy wolę ich towarzystwo od ludzkiego.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki