dewuka pisze:W którym miejscu jest ta wystawa w Poznaniu? Na targach?
Na Targach, zgadza się Bedzie można oko nacieszyć Aniu ja też swoje kwiaty podlewam Biohumusem, może czas zmienić nawóz. Stosuje go, bo wiem, że trudno go przedawkować
Jestem, jestem, ale ostatnio brak czasu mnie dopadł i takie tam inne... Wpadłam zobaczyć tylko co słychać u Was. Tegoroczne targi to porażka Nie było nawet na czym oka zawiesić. Pozdrowienia dla wszystkich przesyłam
Witajcie dziewczyny (i chłopaki ). Dawno mnie tu nie było. Muszę nadrobić zaległości, ale nie wiem czy wszystkich zdążę odwiedzić. Mam co nieco do pokazania, ale czasu brak na pstryknięcie fotek Jak tylko będę miała więcej czasu to się pochwalę Wszystkich gorąco pozdrawiam
Dziękuje za miłe przywitanie Dzisiaj znowu wpadłam tylko na chwilkę, ale lepiej krótko niż wcale. Mam nadzieje, że jeszcze trochę i się u mnie uspokoi, będę mogła poświecić więcej czasu na oglądanie waszych cudnych roślinek
No udało mi się w końcu znaleźć czas na pstryknięcie fotek Pierwsza zdobycz to fikus beniamin, którego wypatrzyłam na ryneczku. Nie wiem czy będzie to dobrze widać na zdjęciu, ale on ma takie dziwne listki. Pierwszy raz się z takim spotykam, może ktoś wie coś na jego temat? Ciesze się z tego zakupu ogromnie, bo uwielbiam wszelkiego rodzaju fikusy, a jeszcze na dodatek jest inny niż wszystkie Na kolejnych zdjęciach to prezenty od Was Nie wszystkie oczywiście, bo zdjęcia kolejnych będą dopiero jak dadzą mi znak, że się przyjęły Tą roślinkę na ostatnim zdjęciu dostałam od Ewelinki, ale nie wiem co to jest. Może któraś z Was ją ma?