Moje zielone nieszczęścia - anoli
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję Ewo! Ja się również chętnie z Tobą podzielę, a jak peperomiowy eksperyment? Mi ostatnio babcia w sklepie sprzątnęła z przed nosa peperomkę jakiej jeszcze nie mamy.
A kosztowała tylko 3 zł - jak się przebiłam była już tylko cena.
Alfo o ile może się coś u mnie podobać, to proszę bardzo

Alfo o ile może się coś u mnie podobać, to proszę bardzo

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Uffff.... przekopałam sie przez cały wątek
I wpadło mi to i owo w oko. Rzecz tylko w tym, że nie zapisałam co. No i powiedzcie tylko dlaczego ja taka durna jestem? Teraz muszę od nowa kartkować 

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
- anoli

Śmiej się śmiej, zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni jak Ci ogołocę parapety ;) 8)
Jedno mnie zdziwiło. Masz ślicznego fikusa sprężystego i mówisz o nim chwast? Szkoda, że tak daleko do Ciebie bo pojechałabym na grandę
Odkąd pamiętam takiego chcę i jakoś nigdy się nie udało. Dębolistny też fajniutki ale ten to wspomnienie z dzieciństwa.
Jedno mnie zdziwiło. Masz ślicznego fikusa sprężystego i mówisz o nim chwast? Szkoda, że tak daleko do Ciebie bo pojechałabym na grandę

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- anoli
Jeśli zadowoli Cię mniejsza sadzonka sprężynki (no bo wiesz wysyłka), to coś się znajdzie - łatwo się ukorzenia. Dębek troszkę trudniejszy we współpracy, jedno z oczek w głowie m. (ale to ja muszę dbać)
Planuje też cykl "poszlimy na spacer" - bo znaleźliśmy jeszcze sierotki wyrzucone - ale to jeśli odżyją.
Planuje też cykl "poszlimy na spacer" - bo znaleźliśmy jeszcze sierotki wyrzucone - ale to jeśli odżyją.

O! Ciekawa okolica gdzie kwiatki na ulicy znajduje się. Ciekawa jestem jakie. Co do sadzoneczki to jasne, że może być mała. Mam nadzieję, że ją uchowam 

- anoli
U nas są w okolicy blokowiska, tak jak lądują na smietnikach meble tak i chore, nieokazałe roślinki. A my cóż, tachamy je do domu i walczymy...Sąsiedzi patrzą jak na wariatów, ale co tam
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.