Guciu...dziękuję za odpowiedź....wysłałam im link do twoich zdjęć na forum i niech sami sobie radzą
Widzę ze w tym lasku masz dużo nasadzeń i mimo cienia i dość ubogiej gleby roślinki wyglądają bardzo dorodnie. Myślę że prowadzenie tam ogrodu to bardzo duże wyzwanie i dużo pracy tam wkładasz
Wybrałaś bardzo dobre miejsca. Akurat rosną tam drzewa o najbardziej sprzyjających warunkach do wszczepienia grzybni - najlepszej symbiozie z grzybami. Grzybnię zaszczep jak najszybciej, bo to już ostatni dzwonek, żeby zaczęła się rozwijać. Kiedy przyjdą chłody i przymrozki / a te zdarzają się już we wrześniu / będzie miała małe szanse na przyjęcie i rozrost.
Guciu, dziękuję za odwiedzenie mojego ogrodu. Głupio mi się zrobiło, że dawno u Ciebie nie byłam i szybko przybiegłam z rewizytą. Wszystko u Ciebie mi się podoba ale za PO to już sama nie wiem co powinnaś dostać, jaką nagrodę albo jakie odznaczenie, na pewno bardzo wysokie. Dziewczyno szalona zwolnij trochę i już za szybko nie powiększaj PO bo zdrowie stracisz i kto tak jak Ty zadba o to co już stworzyłaś.
Jejku ja też dawno nie byłam ale to wszystko z braku czasu.
Bożenko jaka Ty jesteś pracowita ciągle coś nowego robisz, sadzisz, pielęgnujesz.... czytam i zazdroszczę ducha i ciała
Bożenko, tak dawno mnie nie było, że myślałam, że będę miała u Ciebie straszne zaległości, a tu się okazuje, że Ty tez używasz lata! No i dobrze! Baw się, Dziewczyno. W zimie będziesz wklejać zdjecia i opowiadać wrażenia! Widzę, że w ogrodzie (ogrodach!) nie próżnowałaś więc patrzę z przyjemnością na efekty Twojej pracy. (żeby Ci się szybko ten P-O nie skończył! bo sił i zapału to masz widzę, dość!)
Bożenko ja też przybiegłam do ciebie po mojej długiej niebytności na forum -wakacje :P
Bardzo dużo się u ciebie zmieniło.
Oszczędzaj się trochę bo nam się rozchorujesz
Nigdy w życiu nie widziałam czegoś tak pięknego jak Twoje ogrody. I do tego są w moim mieście. Padłam na kolana i walę czołem z zachwytu. Podziwiam Cię ogromnie. .
Zajrzyj proszę na PW.
Bożenka poszerza i poszerza i tworzy coraz ładniejsze zakątki Bożenko tylko rób zdjęcia zimą będziesz nam pokazywać bo teraz na pewno jesteś bardzo zapracowana P-O jest cudne
Witam!
Obejrzałam w całości i dokładnie twoje ogrody. Oniemiałam z zachwytu. Są cudowne. Gratuluję A od władz miasta powinnaś dostać złoty medal za zasługi. Namiar na Twój wątek dostałam od Ani-Raczek gdy powiedziałam Jej,że planuję na swojej działce "zielony dach". Jestem pełna podziwu dla Ciebie, Twojej pracy i zapału oraz efektów.