OLIWKO mam w podobnym kolorze i pięknym zapachu Kristalperle . Bladawiec jak to Izka nazywa ,ale moja uwielbiam za zdrowotność

GRAZYNKO śliczna różyczka ale akurat takie kolory hmmmm nie przepadam za nimi . Lubię czerwień taką ostrą, chociaż w moim cienistym ogrodzie nie mają takiej wyrazistości jak bladawce . Miejmy nadzieję ,ze przyroda sie obroni ,a jak jakaś róża wypadnie będzie pretekst do kupienia nowej bardziej wytrzymałej na nasze warunki
IWONKO moze z tym odliczaniem to dobry sposób na szybsze przemijanie martwego okresu . Dzisiaj w nocy był fajny przymrozek ,ale jako ,że nie mam termometru nie wiem ile tego było . W każdym razie dachy i trawa były białe a woda miała warstwę lodu
TOSIA pogoda chyba wystraszyła sie twojego odliczania i już sie zmieniła

. Chociaż w dzień świeciło

to aż tak upalnie nie było jak wczoraj . Zaraz sprawdzę co sie znowu pojawiło w Twoim ogródku
MAJKA chyba u góry usłyszeli nasze narzekania na temp. i juz trochę sie ochłodziło . To dobry znak wszak idzie grudzień . Miejmy nadzieję ,że nie będzie aż tak żle jak nam się wydaje
STASIU po dzisiejszej nocy jestem optymistycznie nastawiona ,że nie będzie tak żle