OMG poźno sie zrobiło, a obiecałam odpowiedź na pytania

Jakby tu nie zaspać do pracy
Aage jak pisałam wcześniej byłam w Krzywaczce.
Zbyszku szukam i szukam. Mam niby obiecaną na jesień szczepioną na 1,20 pieńku, ale szukam dalej. Teraz nie jest już najlepsza pora na zakupy, bo te z gruntu dostępne dopiero jesienią a w donicach wyprzedane
Miłko to prawda, że mamy szczęście, bo u nas jest wiele szkółek. Nikt nie musi prowadzic, ot podjeżdżamy autkiem i pakujemy.
Agness uwierz, większy wygwizdów, jak u mnie trudno znaleźć

Odpowiednio zabezpieczone klony przeżyją zimę.
Tajeczko, jak napisałam Agusi - owinąć i przetrzyma.
Gosiu nie kupowałam różyczek. Na nie jeszcze przyjdzie pora. Tym bardziej, ze trzy z czterech kupionych wiosną na allegro wypadły
Marta już mówię ...
Anetko znów zajmuję trawnik, tak się robi, ale ... do czasu
Byłaś dzisiaj i cóż na temat Daniela powiesz

Psy nadal się uczą.
Pauluś, a gdzieś tam wyeksponuję, miejsca jeszcze u mnie jest trochę
Gosiu nie kupowałam, to Marta.
Sylwek muszę mieć jednego z pendulowatych buków, ale szczepionegona sztamie. Taką mam koncepcję, obok kolumnowy Aurea. Ale on jest cudny po kilku latach. Dwa buki zupełnie odmiennej barwy i pokroju i do tego zmierzam.
A clemki w końcu się odwdzięczą za starania
Daguś no jak wymarzną

Na wschodzie rosną to we Wrocku tym bardziej

Nic sie nie cykaj, albo kup taniutkiego na próbę. U nas były chyba po 25 zł.
Paula, jak się rozrośnie mogę kawałek wykopać, ale teraz za wcześnie jeszcze. Przypominaj się.
Celinko dzięki
Tadeusz, miejsca jeszcze trochę jest. A zakupy robie w różnych miejscach, zależy kiedy i co. Teraz byłam w Małopolsce.
Paweł jasne, że piękności.
Sylwek poszło na pw.
Izka u mnie też usunęłam troche tych niezdyscyplinowanych, jeszcze kilka w hakonechloi, bo chciała pochłonąć Krejciego
Fotki oczywiście rankiem bo zasypiam już, a rano do pracy. Paaa