Aniu, ta fioletowa róża pięknie pachnie,jest w miarę niska, na pewno nie wielkokwiatowa.Znalazłam opakowanie,jest napisane wielkokwiatowa dr blue,co i tak nic mi nie mówi.
Bożenko nie ma sprawy,to ja dziękuję za cały bagażnik roślinek.Wczoraj wszystkiego nie posadziłam,bo zaraz ciemno było,dzisiaj wstanę wczesniej i dokończę.W południe idę na spokojnie pochodzić, bo wczoraj był zakręcony dzień, jak przyjdzie ci jeszcze coś na myśl, to dzwoń, chętnie kupię.
Aniu,cieszę się,że ci się podoba,ale do twojej bajki bardzo mi daleko,chociażby na dużo mniejszą powierzchnie.Ogród od podstwaw zrobiłam sama, nikt mi nie pomagał,tym bardziej,że mąż siedzi zagranicą,przyjeżdża raz w miesiącu i ogród go nie pociąga.
Kupiłam wczoraj tak jak i Bożence,tak sobie 2 kolory hibiskusa bylinowego.Zdjęcie zrobione na razie jednego, bo drugi kupiony jak szłam po roślinki dla Bożenki i schowany przed M,żeby serce mu nie pekło przed wyjazdem.Dzisiaj mogę szalę do woli.Kupiłam też kilka tulipanów, w tym czarne, 4 jałowce itd.Ceny są tak zróżnicowane,że trzeba obejśc wiele stoisk i zapamiętać. Wrzosy oscylują w cenach od 3 do 7 zł, jałowce, które kupiłam po 6 zł widziałam po 10 zł, a na rynku takie same były u nas po 13zł, normalnie szok cenowy.
To kupiłam, plus hibiskus kremowy.

[url=
http://ww
w.fotosik.pl/pokaz_obrazek/52809dc7cfb2bef4.html]

[/url]
Ta fioletowa róż tak teraz wygląda