Tetraspis ma 28 kwiatów, ale jeszcze paczkujeNesuniaaa pisze:O kurcze, ale dałaś po oczach! Princeska niesamowita, a surat spot przepiękna! Ma ciekawy kształt kwiatu i piękny kolor
Super, że Twój tetraspis tak ruszył! Ile razem ma kwiatków? A z tyłu czai się cornu-cervi? Co Ty robisz, że masz takie obfite kwitnienia?!

Tak z tyłu to 5-ciopędowy c-c.
Nic nie robię, podlewam i delikatnie nawożę

To już trzecie kwitnienie Princeski w tym roku. Kwitnie 4-5 razy.Agita pisze:U Doroty zawsze wszystko pierwsza klasa! Cuda! Tetraspis niesamowity!![]()
[Jak często kwitnie Ci princeska?]
Dorotko, o jakiej chorobie piszesz? I czym leczyłaś? Moja reanimowana vanda też dostała jakichś (czarnych) plam i nie wiem czy bezpiecznie jest ją trzymać z innymi...
Suratka dostała dziwnych czarnych, okrągłych plam. Została odizolowana i pryskana previkurem, który zupełnie się nie sprawdził. Postanowiłam działać radykalnie - cięcie i Topsin. Dalszych oznak choroby brak i oby tak pozostało.
Lauro dziękuję

Suratka jest bardzo oryginalna i oryginalny ma też zapach, taki troszkę jak c-c z tym, że bardziej kwiatowy i z 10 razy mocniejszy

Mój mąż nawet twierdzi, że śmierdzi, ale co on tam się zna

W zanadrzu czają się jeszcze 3 vandzie, ale na razie mają dopiero po jednym kwiatuszku, a reszta dzielnie paczkuje