Moje oczko w głowie cz. 9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje oczko w głowie cz. 9

Post »

Muszę poszukać czy mam jeszcze nasiona przetacznika i spróbować wysiać ;:180 Tereniu za ściągę. Jestem ciekawa wysiałam parę ziarenek Cleome do doniczki nakryłam i postawiłam w ogródku .Ciekawe czy coś tego wyjdzie.Cudne wspominki w odchodzącym roku z pewnością przyszły będzie równie kwiecisty ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Tereniu maj przenigdy nie może się znudzić :D Kocham ten miesiąc od dziecka :D
A te roślinki z listy to już teraz trzeba wysiać?
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Tereniu równie pięknego maja Ci życzę, zdrówka ;:304 , ogrodowej weny i pomyślności w Nowym roku ;:23 Dzięki za ściągę ;:333
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
tencia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2013, o 20:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Tereniu ,oglądając takie zdjęcia nie można się w końcu nie ujawnić .Często zaglądam do Twojego wątku ale zawsze cichaczem ,no i masz nową jawna podgladaczke.Listki tego kwiatu podobne do czyśca wełniastego ,ale nie takie kwiaty.
Serdecznie pozdrawiam Teresa :wit
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Tereniu piękne kwitnienia ;:138 Tereniu a co to za drzewko co ma listki jak akacja i pomarańczowe kwiatki ?
Tereniu zdrówka i przepięknych kwitnień w NOWYM ROKU ;:196 :wit
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Witam Was kochani bardzo serdecznie w nowym roku 2017 ;:4
Szczególnie się cieszę i witam nowego gościa i imienniczkę ;:180
Jestem zagoniona , ciągle szukam odpowiedniego projektu na nasz mały domek , trudny wybór bo działka wąska i kasa się nie zgadza :D
Miał być malutki na zgłoszenie ale okazuje się że się nie da i trzeba zaczynać od projektu :wink:
Podjęliśmy decyzję że sprzedamy mieszkanie i coś postawimy - tylko czy sił starczy , zdrowie pozwoli i zdążymy się nim pocieszyć jeszcze trochę ??
Witaj Stefciu ;:196
Ja lubię wspominać i czasami nie wieżę że tak ładnie mi kwitły kwiatuszki .
Ściąga chyba sprawdzona bo to dziewczyny zielono zakręcone podają .
Marysiu witam ;:196
Śniegu na razie nie ma i chyba nie będzie - dzisiaj był pienny dzień słoneczny , cieplutki.
Ja też muszę jeszcze raz przepatrzyć nasionka i zasiać tym razem w doniczki bo mój rozsadnik pójdzie do rozbiórki , tylko że niektóre nasionka wszystkie wysiałam
Dziękuję bardzo ;:168 ;:196
Lucynko nie ma za co to ja dziękuję za dodanie do listy kilku roślin - wspólnymi siłami stworzymy piękną i sprawdzoną listę .
Dziękuję ;:196
Jadziu czyżbyś Ty wszystkie nasionka przetacznika mi przysłała ?? Podzielę się siewkami jak wzejdą :D
Cleome powinno wyjść ładnie , u mnie się czasami wysiewa tylko że później kwitnie .
Oby ten rok był jeszcze bardziej kwiecisty czego Tobie , sobie i wszystkim z serca życzę ;:196
Małgosiu to dobrze , to jeszcze coś wstawię z maja :D
Maj chyba wszyscy kochamy - w końcu to najpiękniejszy miesiąc .
Te roślinki można już teraz wysiać i wystawić na zewnątrz tylko zabezpieczyć trochę przed jakimiś szkodnikami ;:108
Witaj Ewuniu już myślałam że zapomniałaś o forum ;:196
Dziękuję i cieszę się że jesteś ;:333
Witaj imienniczko :wit cieszę się bardzo że do mnie trafiłaś i się ujawniłaś :D Zaglądaj , podglądaj ale czasem się też odezwij ;:108
Tereniu to na pewno nie czyściec to rośnie bardziej jak krzew .
Dziękuję za pozdrowienia - odwzajemniam i zapraszam ponownie ;:196
Karolinko o to drzewko to już pytałaś , musiało Ci wpaść w oko - to Moszenki południowe - śliczne prawda ??
Dziękuję ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tereniu ;:196 ja raczej nie zbieram nasion ,bo nie mam do nich ręki dlatego tylko dla Ciebie je zebrałam .Nie wiem czy one w ogóle wzejdą .Mam tylko nasiona niebieskiego przetacznika lecz nie bedę wysiewać .Wiem ,że Cleome się wysiewa ,bo juz kiedyś ją miałam w ogródku i wzeszła w następnym roku, a potem się zgubiła.Będziesz miała swój domek ;:138 tak się cieszę oby wszystko Ci się udało. Ja myślałam czytając o domku ,ze na działeczce chcesz wybudować taki malutki domek.Kurcze nie ma to jak swoje ;:168 ;:215
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu ;:196 Taki był plan żeby postawić taki malutki domek na zgłoszenie ale nie zgodzili się w urzędzie a na odchodnego to trochę sił brak . Ja bym chciała zamieszkać chociaż na lato tam . Jeszcze się wahamy , architekt umówiony , geodeta plan robi ale czy damy rade ?? my już nie młodzi jesteśmy i jeszcze choroby i czy nam pieniążków wystarczy ze sprzedaży mieszkania ?? to wielka niewiadoma .
Obawiam się że porywamy się z motyką na słońce :)
Też tak myślę że nie ma jak swoje - ale ....???
Dziękuję Ci kochana ;:196 ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Tereniu,czytam ,że plany się szykują to znaczy ,że i marzenia się spełniają ,muszę Ci powiedzieć ,że czasem niemożliwe staje się możliwe i ja w to wierzę ,chociaż wydaje się wszystko nierealne ,śliczne kwiatu rosną w Twoim ogrodzie ,aż miło patrzeć a buzia sama się śmieje,pozdrawiam i szczęśliwego Nowego roku życzę i zrealizowania marzeń tych ogrodowych i tych domowych ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Tereniu oby te wszystkie plany i marzenia spełniły się, z całego serducha Ci życzę ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tereniu chcieć to móc i tego trzeba się trzymać wszystko się pomyślnie zakończy.Trzymam mocno kciuki ;:196 bo też chciałabym na stare lata zamieszkać we własnym domku i móc w kapciach wychodzić, stąpać bosymi nogami po porannej rosie i podziwiać moje cudne róże ;:167 Achhh to tylko moje marzenia ;:167
Awatar użytkownika
stefcia
500p
500p
Od: 2 gru 2012, o 18:08

Post »

Tereniu przyszłam , aby się przywitać w Nowym Roku :wit
życzę Ci zrealizowania wszystkich planów ,spełnienia marzeń tych najbliższych sercu ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witaj Tereniu cieszę się z Waszych planów i niepotrzebnie się martwisz, skoro planujecie to jesteście młodzi. Ja chyba w Twoim wieku zmieniłam miasto na wieś i nie myślałam tak tylko się cieszyłam, a parę lat mieszkałam remontując, będzie super wierz mi i to wyjście rano do ogrodu...bezcenne! :D
Czytam że rozsadnik stracisz to dobrze że jeszcze nie wysłałam nasion, ale miałam trochę zamieszania i najważniejsze znalazłam nasiona co zginęły :uszy
Tereniu czy na pierwszym zdjęciu jest piwonia na starej działce? jakbyś ja przenosiła to uszczknij trochę dla mnie ;:180 ;:180 , a czy na ostatnich zdjęciach to jakaś truskawka kwitnąca na różowo? :D
Pozdrawiam Cię noworocznie i życzę spełnienia marzeń ;:196 ;:196
tencia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2013, o 20:47

Post »

Witaj Tereniu,dziękuje za przemiłe zaproszenie i na pewno skorzystam .Taki mały domek a przede wszystkim ten ogródek do którego można wyjść z kawą raniutko to coś bezcennego,/moje wielkie marzenie /i dlatego życzę Ci z całego serca aby się spełniło ;:215
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam Was kochani wieczorową porą ;:4
Zima nam się robi , śniegu troszkę nasypało i mrozy zapowiadają dość duże .
Witaj Martusiu :wit
Bardzo Ci dziękuję za słowa wsparcia , życzenia i cieszę się ze moje kwiatuszki Ci się podobają ;:196
Iwonko dziękuję Ci i wzajemnie ;:196
Jadziu ;:167 Dziękuję pięknie i oby Twoje życzenia i marzenia się spełniły ;:196
Chcieć to móc - tego będę się trzymać :D
Witaj Stefciu ;:196 miło mi że zajrzałaś .
Dziękuję Ci pięknie ;:168
Witaj Marysiu !!!!
Dziękuję Ci kochana za słowa otuchy ;:196
Marysiu nie przemyślałam a teraz się okazuje że za blisko posiałam nasionka ale może zdąży coś wyrosnąć zanim zaczniemy kopać .
Tak na pierwszym zdjęciu piwonia na starej działce - dobrze zapasuję , tylko nie wiem kiedy będę przenosić chyba że jak się spotkamy to się wykopie ;:108 na ostatnim zdjęciu truskawka ozdobna - śliczny kolorek ma ;:167
Dziękuję z całego serca ;:168 ;:196
Witaj Tereniu ;:196 zapraszam zawsze kiedy tylko masz ochotę i czas ;:65
Mały domek na działeczce i kawka raniutko przy śpiewie ptaków - to moje największe marzenie .
Dziękuję Ci serdecznie ;:168

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”