Witam Was kochani bardzo serdecznie w nowym roku 2017
Szczególnie się cieszę i witam nowego gościa i imienniczkę
Jestem zagoniona , ciągle szukam odpowiedniego projektu na nasz mały domek , trudny wybór bo działka wąska i kasa się nie zgadza
Miał być malutki na zgłoszenie ale okazuje się że się nie da i trzeba zaczynać od projektu
Podjęliśmy decyzję że sprzedamy mieszkanie i coś postawimy - tylko czy sił starczy , zdrowie pozwoli i zdążymy się nim pocieszyć jeszcze trochę ??
Witaj Stefciu
Ja lubię wspominać i czasami nie wieżę że tak ładnie mi kwitły kwiatuszki .
Ściąga chyba sprawdzona bo to dziewczyny zielono zakręcone podają .
Marysiu witam
Śniegu na razie nie ma i chyba nie będzie - dzisiaj był pienny dzień słoneczny , cieplutki.
Ja też muszę jeszcze raz przepatrzyć nasionka i zasiać tym razem w doniczki bo mój rozsadnik pójdzie do rozbiórki , tylko że niektóre nasionka wszystkie wysiałam
Dziękuję bardzo
Lucynko nie ma za co to ja dziękuję za dodanie do listy kilku roślin - wspólnymi siłami stworzymy piękną i sprawdzoną listę .
Dziękuję
Jadziu czyżbyś Ty wszystkie nasionka przetacznika mi przysłała ?? Podzielę się siewkami jak wzejdą
Cleome powinno wyjść ładnie , u mnie się czasami wysiewa tylko że później kwitnie .
Oby ten rok był jeszcze bardziej kwiecisty czego Tobie , sobie i wszystkim z serca życzę
Małgosiu to dobrze , to jeszcze coś wstawię z maja
Maj chyba wszyscy kochamy - w końcu to najpiękniejszy miesiąc .
Te roślinki można już teraz wysiać i wystawić na zewnątrz tylko zabezpieczyć trochę przed jakimiś szkodnikami
Witaj Ewuniu już myślałam że zapomniałaś o forum
Dziękuję i cieszę się że jesteś
Witaj imienniczko 
cieszę się bardzo że do mnie trafiłaś i się ujawniłaś

Zaglądaj , podglądaj ale czasem się też odezwij
Tereniu to na pewno nie czyściec to rośnie bardziej jak krzew .
Dziękuję za pozdrowienia - odwzajemniam i zapraszam ponownie
Karolinko o to drzewko to już pytałaś , musiało Ci wpaść w oko - to Moszenki południowe - śliczne prawda ??
Dziękuję