Zenku masz bardzo ładny ogród, miło popatrzeć na tak zadbane roślinki. No i masz moje ulubione rododendrony (w tym azalie) 8) .
Wiosenne barwy kwiatów też cieszę oko. Miło było tu zajrzeć .
Witaj Katko!
Dziękuję za wizytę w moim ogrodzie i miłe słowa.Ja dzisiaj również wybrałem się na spacer po Twoim pięknym i bardzo ładnie utrzymanym ogrodzie, z podejściami i tarasami.
Ogród ten podobnie jak mój położony jest na terenach pagórkowatych,co daje mu dodatkowych uroków. Gratuluję i życzę miłego dnia.
Witaj Lawendo moja nie znana sąsiadko !
Dziękuje za wizytę w moim ogrodzie,i miłe słowa .Kolejne zdjęcia pokażę w okresie kwitnienia krzewów i drzew. Zyczę miłego dnia i..
Wróciłem właśnie z ogrodu ,gdzie bardzo pracowicie spędziłem dzisiejszy dzien.Na jutro już zostawiłem sobie koszenie trawy która rośnie jak szalona,
oto jeszcze kilka zdjęć z ogrodu:
i żywpłot z berberusu Thunberga Aurea
Witaj Isiu fajnie Cię gościć w moim ogrodzie,ja również zachodzę do Ciebie dość często aby przyjżeć się zachodzącym zmianom w ogrodzie. Na swoiej stronie zamieściłem kolejne zdjęcia, zapraszam.
;:2 Zenku patrzę i podziwiam, juz robię sobie miejsce na ten przepiękny berberys jak tylko będzie zrobię zdjęcie mam nadzieje, że juz niedługo uda mi sie go kupić. Trawka rośnie u mnie juz po pierwszym koszeniu. Pozdrawiam
Witaj Zenku
piękne te Twoje roślinki ,widać rękę dobrego ogrodnika
Ja teraz mam bardzo dużo pracy u siebie i nie mam czasu na oglądanie ogrodów na forum ,ale tu jeszcze wpadnę z przyjemnością
Witaj Marzenko!
Stronę Twoją odwiedzam dość często,aby móc nacieszyć oko nowościami które nam pokazujesz .Muszę przyznać ze jest w czym wybierać. Gratuluję i ...