Biljana !
Mnie też podobają się Twe bukiety i lubię gdy zamieszczasz ich zdjęcia

.
Kolekcja pomidorów imponująca!
Bardzo się cieszę z nadesłanych mnie nasion pomidorów. Zwłaszcza z tych czarnych, bo to jednak coś innego i wspaniale urozmaica moją małą kolekcję 14 odmian z czego 4 to te od Ciebie. Nadesłałaś mnie 5, ale żona jest miłośniczką kotów (

jak napisać kot po chorwacku

), a tam gdzie koty, to doniczka z parapetu często spada na podłogę. Nie wysiewałem wszystkich nasion od Ciebie, więc będę miał resztę radości w następnym roku.
Pomidory zaowocują dopiero w lipcu, ale cały czas rosną! Wszyscy znajomi i przyjaciele zanim je zobaczą, to najpierw muszą wysłuchać mojej opowieści o tym forum, o poznanej Bilianie i nadesłanych z Belgradu nasionach pomidorów. Może to jest dziwne moje zachowanie, ale te pomidory są wyjątkowe, więc muszą mieć swą opowieść. Najczęściej zaczynam od ...
Może przy innej okazji.
Jeszcze raz dziękuję. A za to, że mam co opowiadać

.
...
kocica -
biksi pisze:...
-- 5 maja 2014, o 22:38 --
...
To nieporozumienie - zdjęcie tych pomidorów
Biliana zrobiła 2013-09-10. Można to sprawdzić zapisując zdjęcie u siebie w komputerze (najeżdżamy kursorem na zdjęcie, naciskamy prawy klik myszki i wybieramy "zapisz obrazek jako...", np na pulpicie, później najeżdżamy kursorem na zapisaną ikonkę z pulpitu, klikamy prawym wybieramy "właściwości", z otwartego okienka wybieramy "szczegóły" i czytamy datę zrobienia zdjęcia). Warto jednak o nasiona pomidorów się do niej uśmiechnąć

.
Pozdrawiam-
Ryszard
...
Također sam kao Tvojim bukete, a ja volim kad si postavljati slike od njih. Prikupljanje rajčice impresivnih! Ja sam jako zadovoljna s dostavljenim mojih sjemenki rajčice. Pogotovo s onima crno, jer je to nešto drugačije i veliki izbor za moju malu kolekciju od 14 vrsta od kojih su 4 one od vas. 5 Nadesłałaś mene, ali ona je ljubiteljica mačaka ( kako napisati mačka u hrvatskom

), i gdje mačke, ovaj lonac s prozorske daske često padne na pod. Wysiewałem Nije sve sjemenke od tebe, tako da ću morati ostatak radosti u idućoj godini. Rajčica će rezultirati tek u srpnju, ali i dalje raste! Svi prijatelji i prijatelji prije nego što su ga vidjeti, to će prvo morati slušati moje priče o ovom forumu, sa poznatim loptu i poslao iz Beograda sjemena rajčice. Možda je čudno moje ponašanje, ali ove rajčice su jedinstveni, tako da oni moraju imati svoju priču. Većina početak ... Možda drugom prilikom. Hvala još jednom, i za to imam nešto za reći

.