AnnaK pisze:Aniu A gdzie widziałaś taki kwietnik?? Ja kupiłam w Agromie oczywiście, bo u mnie w mieście nie ma takich sklepów jak LM obi, czy inne. Słuchaj u mnie był za 97 zł. To przyzwoita cena.
Ja widziałam w Bricomarche ale chyba był troszkę droższy...
AnnaK pisze:Witam. Ta zielona doniczka była po 14 zł w Agromie a tamte po 11. Przedstawiam Wam teraz kwiatka którego dawno temu obiecałam zeskanować - kwitnie kłosem oraz jego pra pra wnuka dopiero co przesadzonego.
A teraz coś innego. Z kwiata została mi tylko jedna gałązeczka, która rośnie w doniczce razem z resztkami starca. Zaczyna kwitnąć )) Takie nic a proszę jaka niespodzianka.
I może jeszcze nowy pęd kwiatowy storczyka ))
a co to tak na bordowo kwitnie? to malunie
widziałąm je na giełdzie ale nie widziałam co to - nazwy nie miało
Aj dziewczyny ja nie wiem jak toto się nazywa. Jeszcze nie zakwitło całkiem. Z środka bordowego kwiata będzie wychodzić takie coś pomarańczowego.
Mnie się wydaje, że cena za kwietnik kuty, przecierany to nie jest wysoka. Basaga ten Twój to też taki kuty??
Obejrzałam sobie w necie wszystko i Ty też masz rację. hahahaha Ważne że ładnie kwitnie.
Chciałam zaznaczyć, że chyba dzisiaj będę jednak ciąć tego strzałkowca grzechotkowego. Muszę się tylko zastanowić jak go zabezpieczyć w przesyłce żeby nie zmarzł przy takiej beznadziejnej pogodzie. Może uda mi się jutro wysłać chętnym.