karolacha, Karolcia - dokładnie. Nie mam pojęcia skąd te ceny wzięli. Wcześniej myślałam, ze na takich imprezach to wręcz taniej rośliny powinny być.. A tu dipa ... Ale co sobie pooglądałam to moje.
Też lubię kupować rośliny z przeceny. Zdarza się, że padają ale te którym uda się przeżyć naprawdę potrafią nas zaskoczyć.

Synuś faktycznie udany, oby mu tylko z wiekiem nie przeszło.
plocczanka, Lucynko, śnieg spłynął ale zimno i pochmurno.

Kochana żadnego pw nie dostałam.
stasia_ogrod, Stasiu, mam nadzieję, że w końcu będzie cieplej. Niestety nie zapowiadają dobrej pogody na długi weekend.
TerDob, Tereniu, faktycznie fajnie spędzony dzień, nawet dałam się namówić na lody (których nie cierpię). I ja Tobie słoneczka życzę.
Madziagos, Madziu, dzięki za rozszyfrowanie iglaczka. Już sobie o nim poczytałam. Teraz tylko muszę fajne miejsce znaleźć w o grodzie.
iwona0042, Iwonko, od rana zimno jak diabli. Słońca zero, dobrze, że chociaż już tak nie wieje.
BOżENA1542, Bożenko, też myślałam, że będę podpisywać ale przy tej ilości zdjęć co wstawiam, to mi się po prostu nie chce. Ciesze się, że zajrzałaś do mnie. Zapraszam częściej. Buziaki.
Nie ma ktoś obieli? Kurcze szukam i dipa. A tak strasznie mi się spodobała. I jeszcze róża "Hokus-Pokus" nosz bajka, mówię Wam!