Achimenesy piękne .Nie mogę się doczekać ,żeby u mnie zakwitły.Begonia

Iwonko, z tymi dużymi nie mogę, bo ciągle coś mi je atakuje, ale one są z ukorzeniania, może te z siewu się łatwiej zaadoptują. Faktem jest, że ja je ciągle tarmoszę i przesadzam, a to chyba pogarsza sprawę. Do nich trzeba więcej cierpliwości.iwek pisze:Ula skrętniki masz ślicznekloniki mam dwa dostałam je w gratisie, jeden rośnie ładnie już ma pąka nawet nie wiem jaki kolorek,drugi się ukorzenia.Trzymam kciuki za Twoje siewki klonikowe,są takie ładne,że aż dziw bierze,że się nie możecie dogadać
I nowości u Ciebie o których nie słyszałam
U mnie też paskudna śnieżna i zimna pogoda.
Tak , bardzo łatwo się ukorzeniają z listków,łatwiej niż fiołki, jeszcze nigdy żaden mi nie padłLady-r pisze:Czy te chirtki to tak jak fiołki się namnażają?Coś mi ostatnio chodzą po głowie tylko nie wiem , gdzie je można dostać.
Kasiu, mam strawberry, jest młody, ale liście szybko rosną, a Ty chyba blisko mieszkaszKasiaT pisze:Witaj Ulu czy dobrze widzę, że masz skrętnika DS- strawberry? To moje wielkie chciejstwo. Ostatnio nawet miałam zamiar kupić na allegrooo sadzonkę za horrendalną sumęŚliczny
jak i pozostałe roślinki. Pozdrawiam Kasia