Moniś
Ale tulipciów ładnych masz
a magnolii
I nawet rzadka żółta
Czego ty właściwie nie masz??A to co masz pięknie pokazujesz
I Chałaputek, jaki model , no proszę, nawet zabawia oglądających, wie,że będzie na Forum - zainteresowań
Magnolie masz piękne - szkoda, że tak szybko przekwitają - chciałoby się na nie patrzeć i patrzeć .
Taras odlotowy - chyba zazdroszczę . Tulipanów zatrzęsienie, ale takie klimaty najbardziej lubię .
Monika, podsunęłaś mi pomysł na posadzenie ogórków, żeby się pięły
U mnie ważywniczek mini, ale w górę bez ograniczeń
Napisz jaką konstrukcję dla takich ogórków robisz?
Pozdrawiam, Zuza ---------------------------- Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemiI,II,III
Jasne Monia, szału nie ma Jest za to mega szał. Susza suszą, ale tulipany masz zjawiskowe, a ich ilość powala na kolana.
Nie pamiętam w tej chwili, czy Ci kiedyś pisałam, ale podobny warzywnik miał być w naszym ogrodzie, tyle że ze starych cegieł z rozbiórki naszego domu. Ale wszystkie zostały wykorzystane przy budowie i nic z tego nie wyszło.
Moniś śliczne, kolorowe tulipany
Najładniejszy z nich to Chałaputek... Ucałuj go w ten piękny pyszczek.
Pomysł na skrzynki z warzywami Chyba odgapię, bo u mnie miejsca już brakuje Pomidory wylądują w donicach, a chciałoby się jeszcze jakieś warzywka na bieżące potrzeby.
Moni hej dawno mnie u ciebie nie było ale ostatnio doba za krótka
Twoje tulipanowe łany to po prostu bajka, normalnie jak w Holandii jestem zauroczona
Chałaputka wycałuj ode mnie, ma śliczną mordkę.
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Tak się wiosną zachwyciłam - że zapomniałam o wszystkim innym - nie mogę się od haczyki oderwać
Witajcie kochani
Aniu - żółta magnolia właśnie rozkwitła , ma w tej chwili dwa kwiatki a kolejnych 6 szykuje się
jej portret
Grażynko - niestety nocne przymrozki narobiły szkody również w truskawkach , zauważyłam czarne środki
kwitnie czereśnia ( mam ją pierwszy rok ) , jabłonki ( świeżo sadzone - wiosną ) porzeczki ( też młodziutkie ) poziomki i borówka
Aniu- pomidorki mimo okrycia zostały już wymienione na nowe , przyszły dwie noce z dużymi przymrozkami i ...........klops
tulipanowe portrety ; na żółto
Gosiu- szklarenkę znalazłam - dziękuję - zamówię dzisiaj , będzie na zaś
na różowo
Adamie - spostrzegawczy jesteś - ja dopiero po Twoim wpisie zauważyłam "długie" nogi Chałautka
na czerwono ;
Aniu - Anabulko a ile jeszcze chciejstw w zanadrzu
na biało