Jasna witam Cię w moim zielonym świecie

dziękuję za wszystkie pochwały i zapraszam jak najczęściej, będzie mi ogromnie miło.
Ps. Jak masz na imię?
Marysiu wszyscy jesteśmy w ten przedświąteczny czas zabiegani, jeszcze troszkę i odpoczniemy. Pozdrawiam i wesołego alleluja życzę
Marzenko hejka

białej kocimiętki jeszcze nie widziałam

koniecznie się pochwal jak zakwitnie. Na jesieni możemy zrobić wymianę jeśli jesteś chętna.
Aguś te tulipany są bezobsługowe, raz tylko je wykopywałam by ziemię wzbogacić kompostem. Rozrastają się co roku coraz bardziej i szczerze je polecam
Basiu z tą czystością to u mnie różnie

pokazuje tylko te części ogrodu które wyglądają jako tako.
Aga to dobry pomysł

jeśli kamienie będą zbyt blisko siebie rośliny słabo będą się rozrastać. Skalnicę trzeba często dzielić bo jej środek potrafi wyłysieć i bardzo brzydko to wygląda.
Martuniu cieszę się, że sprawiłam Ci radość moim kwiatuszkami, zapraszam Cię w każdej wolnej chwili. Również życzę miłego dnia a w ogóle to wesołego alleluja Martuniu
Zuziu dziękuję za życzenia

Migdałek jest u mnie od wielu lat i do tej pory(odpukać) nic złego się z nim nie dzieje, chociaż w pobliżu rosną wiśnie
Paulinko sasanki najlepiej siać zaraz po zbiorze nasion, muszą być świeże wtedy najlepiej kiełkują. Spróbuj
WESOŁEGO ALLELUJA!!!