Mój zielony świat cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój zielony świat cz.3

Post »

Aniu chciałam Ci życzyć słonecznych, kolorowych Świąt, ale widzę, że nie ma potrzeby :) Takiej kwiecistej wiosny jak Twoja tylko pozazdrościć! Migdałek piękny, u mnie niestety padają z powodu choroby drzew pestkowych. Radosnych Świąt! ;:196
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Awatar użytkownika
kwiaty_poli
500p
500p
Od: 5 gru 2011, o 16:10

Post »

Jak tu pięknie ;:167 Sasanki bardzo lubię, nie wiem jak Ci się udało wysiać, moje próby co roku są z marnym skutkiem :( I oczywiście nie mam ani jednej i kiedy mam już zamiar zakupić, to wpada mi w ręce coś innego i tak to się zawsze kończy :;230 :;230
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Jasna witam Cię w moim zielonym świecie ;:196 dziękuję za wszystkie pochwały i zapraszam jak najczęściej, będzie mi ogromnie miło.
Ps. Jak masz na imię?

Marysiu wszyscy jesteśmy w ten przedświąteczny czas zabiegani, jeszcze troszkę i odpoczniemy. Pozdrawiam i wesołego alleluja życzę ;:196

Marzenko hejka ;:196 białej kocimiętki jeszcze nie widziałam :roll: koniecznie się pochwal jak zakwitnie. Na jesieni możemy zrobić wymianę jeśli jesteś chętna.

Aguś te tulipany są bezobsługowe, raz tylko je wykopywałam by ziemię wzbogacić kompostem. Rozrastają się co roku coraz bardziej i szczerze je polecam ;:108

Basiu z tą czystością to u mnie różnie :lol: pokazuje tylko te części ogrodu które wyglądają jako tako.

Aga to dobry pomysł ;:108 jeśli kamienie będą zbyt blisko siebie rośliny słabo będą się rozrastać. Skalnicę trzeba często dzielić bo jej środek potrafi wyłysieć i bardzo brzydko to wygląda.

Martuniu cieszę się, że sprawiłam Ci radość moim kwiatuszkami, zapraszam Cię w każdej wolnej chwili. Również życzę miłego dnia a w ogóle to wesołego alleluja Martuniu ;:196

Zuziu dziękuję za życzenia ;:196 Migdałek jest u mnie od wielu lat i do tej pory(odpukać) nic złego się z nim nie dzieje, chociaż w pobliżu rosną wiśnie

Paulinko sasanki najlepiej siać zaraz po zbiorze nasion, muszą być świeże wtedy najlepiej kiełkują. Spróbuj ;:196

WESOŁEGO ALLELUJA!!!

Obrazek
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aniu, ale ślicznie wiosennie ;:167 . Kolor tego hiacynta niesamowicie piękny ;:224 sasanek Ci zazdroszczę, bo ja wysiałam i coś mi zżarło chyba siewki, bo w jednej chwili zaczęły znikać. Została chyba jedna i ciekawa jestem jaki będzie jej los ;:306 Skalnicę też bardzo lubię, u mnie na skalniaku rośnie. Serduszka biała też nie chciała ze mną być ;:185 no trudno za to różowa się ślicznie rozrasta.
Wesołych Świąt Kochana ;:196
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Aniu - piękna dekoracja, taka delikatna... Aż się cieszę, że w środę przytargałam do domu młodą brzózkę z czyszczonego u nas terenu. Wszystkie gałęzie już stoją w wazonie obwieszone jajkami, ale byłam pewna, że pień też się do czegoś przyda :) Co prawda kombinowałam raczej coś ogrodowego, ale kawałek może, może trafi na dekoracje. Jak nie w tym, to w przyszłym twój pomysł na pewno wykorzystam jako inspirację. Tak jak i wianek PEPSI.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Aniu, wspaniała dekoracja świąteczna ;:138
Widzę że masz taką samą skalnicę jak ja ;:108 Powiedz czy ją okrywasz na zimę :?:
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

Witaj Aniu w świąteczny poranek. Wesołych Świąt !
Cudowny kolor tego hiacynta :D Rabatki ukwiecone, coraz bardziej kolorowe wyglądają cudnie. :D
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Marysiu na jesieni możemy zrobić wymiankę serduszek jeśli jesteś chętna :D

Aga ja lubię wykorzystywać wszystko to co znajdę w ogrodzie lub w lesie. Nie wydam ani grosza a przy odrobinie wyobraźni mogą powstać wspaniałe dekoracje.

Tesiu tą skalnicę kupiłam niedawno ale mam białą i ta pięknie przezimowała ;:108

Wiolu doczekaliśmy się upragnionej wiosny i na rabatach robi się coraz bardziej kolorowo. Uwielbiam ten czas ;:138

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Chyba muszę się rozejrzeć za serduszką, ona jest niezwykle fotogeniczna ;:224
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu jak kolorowo i ten zapach tulipanów! ;:224
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aniu, ale wstyd że tyle mnie omineło ale dobrze że już jestem. Cudny masz ogród, ile kolorów, barw totalny zawrót głowy. Pierwiosnki cudne, szafirki, tulipany, mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Jest co podziwiać. Kawał dobrej roboty wykonałaś z grysem. Ślicznie to wygląda. Czekam na kolejne zdjęcia i pozdrawiam serdecznie. ;:168
A zapomniałabym napisać dekoracja świateczna przepiękna. Podziwiam osoby które wyczarowują takie śliczności.
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Już tak Ci kwitnie serduszka ;:oj wspaniała jest ;:138 Zresztą nie tylko ona cudnie u Ciebie kwitnie ;:138
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Aniu,poduchy niebieskich kwiatów i biała serduszka to obrazek -poezja ,siedzę i gapię się bez końca,ale i inne momenty super uchwycone ,ogród szaleje,pozdrawiam :wit ;:168
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

anym pisze:
Obrazek

[url]

To zdjęcie jest fantastyczne. Bardzo podoba mi się dopasowanie kolorów ;:215
Awatar użytkownika