Kwiatowo-owocowy balkon Moni

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cuxia
200p
200p
Od: 7 maja 2012, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kwiatowo-owocowy balkon Moni

Post »

Kochana na Zamio to nie kwiat, to nowy listek Ci rośnie :) Zobacz jak mój rozszalał się w ciągu trzech miesięcy... A ja głupia myślałam, że jakąś miniaturkę mi się udało kupić :D

Obrazek
Pozdrawiam, Kamila :)
Awatar użytkownika
nikka83
200p
200p
Od: 2 kwie 2014, o 07:24
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

cuxia ależ u ciebie on fajnie wygląda ;:oj ooo to będę miała super listek :tan może też mi tak do góry wyrośnie :roll:
Awatar użytkownika
Beatriceee
200p
200p
Od: 28 cze 2013, o 01:10
Kontakt:

Post »

To na pewno balkon a nie taras? ;) taki fajny szeroki. Na moj trudno się wcisnąć jak powiesiłam korytka.
Kratka wygląda solidnie, wiele osób ma tak zawieszone rośliny i chyba nic im nie jest ;)
Świetne prezenty. Wszystkiego najlepszego dziewczyny. Zyczenia spoznione ale szczere.
Pozdrawiam Beata
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
x-Cz-a

Post »

Ile miejsca na balkonie ;:oj ;:oj no to to jest balkon a nie jak u mnie 80 cm szerokości ;:223
Jednak zawsze coś tam rośnie ;:173
Awatar użytkownika
nikka83
200p
200p

Post »

Beatriceee Dziękuję bardzo za życzenia ;:168
balkon, balkon 3,6 m x 1,8 m, na zdjęciach wydaje się większy 8-) plus przeniesienie doniczek na kratkę i barierki dało taki efekt pustej przestrzeni :roll: ta kratka coraz bardziej mi się podoba, w planach była inna (taka z rombami, mahoniowa) :D

Czeresnia też gratuluję nawet tych 80 cm szerokości :D (u mojej mamy balkon ma 10 cm x 50 cm, właściwie to taki murek przy drzwiach balkonowych ;:223 )

Teraz poluję na cytrusy :roll: parę rzeczy do wystawienia jeszcze jest 8-) nie wiem jak z koleusami bo w tej chwili stoi w sypialni i obawiam się go wystawić :?

Zdecydowanie będzie też kącik warzywny ;:138
Awatar użytkownika
trzy_koty
100p
100p
Od: 14 mar 2014, o 22:02

Post »

Strasznie mi się podobają te doniczki na kratce - tyyyyle możliwości!
Pięknie się u Ciebie robi, latem będziesz już miała prawdziwy ogród.

A jak borówki? Bo nie mogłam się dopatrzeć na zdjęciu - kwitną już?

I jakiego masz eleganckiego Strażnika na balkonie - to rosyjski niebieski? :)
pozdrawiam słonecznie, Ewa
Mój balkon, z wątkiem dziecięco-kocim
Awatar użytkownika
nikka83
200p
200p

Post »

trzy_koty mi też to rozwiązanie się bardzo podoba (jeszcze na kratce będą 2 doniczki) :roll: i zapach goździków ;:oj zastanawiam się czy miedzy doniczkami nie puścić jakiejś wijącej się roślinki ;:218 choć nie wiem czy jak komarzyca i fuksje się porozrastają to nie będzie im przeszkadzać takie zagęszczenie :?

Tak borówki zaczęły kwitnąć ;:oj ależ one mają śmieszne kwiatuszki ;:138 porobię dokładne zdjęcia :wink: mam nadzieję, że będą owocować ładnie. Niestety moją malinę szlag trafił, coś dosłownie mi ją zjadło ;:223 nawet pryskanie środkiem chemicznym nie pomogło.

Kocica rosyjska niebieska, która najbardziej zaaferowana jest owadami aktualnie, na szczęście nie tyka kwiatów :roll: za to uwielbia się rozłożyć na ciepłych kafelkach lub leżaku i wylegiwać ;:138
Awatar użytkownika
trzy_koty
100p
100p
Od: 14 mar 2014, o 22:02

Post »

Kotka przepiękna, zawsze mi się rosyjski marzył (w związku z czym mam konsekwentnie 3 dachowce :;230 ). Czekam w takim razie na fotki kwitnącej borówki.

Aha, zapomniałam napisać - te światełka kwiatowe polecam bardzo - mam je w sypialni i robią naprawdę uroczy klimat.
pozdrawiam słonecznie, Ewa
Mój balkon, z wątkiem dziecięco-kocim
Awatar użytkownika
nikka83
200p
200p

Post »

trzy_koty dzięki za podpowiedź (mi się strasznie te kwiatuszki małe podobają ;:oj ) i ogólnie lampiony, tak przyjemnie się robi wieczorem na balkonie wtedy. Teraz widziałam w Kauflandzie na takim długim kabli kolorowe lampki led solarne :roll: za 12.99 zł. tylko nie wiem jak z jakością ;:131

U mnie na osiedlu większość osób ma koty, chciałam przygarnąć kotkę, bo ktoś wyrzucił ale moja kocica zareagowała agresywnie. Choć pewnie z czasem pojawi się drugi kociak ;:oj
Awatar użytkownika
Fajerka
200p
200p
Od: 22 mar 2014, o 11:55

Post »

nikka83, polecam ikeowskie. Są droższe, fakt, ale naprawdę jasno świecą nawet po dość pochmurnym dniu :-)
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek :-)
Po deszczu nadchodzi słońce. Czas na słońce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
Awatar użytkownika
nikka83
200p
200p

Post »

Fajerka dziękuję za odpowiedź, w takim razie jutro czeka mnie wyprawa do Ikei ;:138
Awatar użytkownika
Fajerka
200p
200p

Post »

mówię bo połasiłam się na takie lampki po 3zł, wbijane w ziemię, małe z małym panelem i g... nie świecą. Zasilą kosz na śmieci a mi 9zł z portfela uciekło. Teraz wolę kupić 3po 20zł ale będą świecić
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek :-)
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
Awatar użytkownika
nikka83
200p
200p

Post »

Fajerka ja szukałam lampek ale choinkowe, żeby tak je porozwieszać albo włożyć do np. szklanego słoika i zrobić taką słoneczną lampkę :roll: jakoś mnie nie przekonują te wbijane w ziemie ;:185
Awatar użytkownika
Fajerka
200p
200p

Post »

moje kule na pergoli to ikeowskie na panel słoneczny, o nich mówiłam, że ładnie świecą
Awatar użytkownika
nikka83
200p
200p

Post »

bardzo ładnie ;:oj

Latarenka ta biała też z Ikei? Jak to z nią jest z wieszaniem? Można, nie można? ;:131
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”