Moje zielone królestwo - ewab123
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale dlaczego??? Nasadziłam na swojej skarpie różne iglaki, w tym jałowce, małe i większe (docelowo), czy źle zrobiłam???gebo13 pisze:jałowce to takie szelmy,że wszędzie sobie poradzom![]()
tylko nie kupuj miniaturek
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewo.
Już kilkakrotnie odwiedzałam twój ogród. Pora więc aby się wreszcie odezwać. Jestem pełna podziwu dla ciebie. Włożyłaś mnóstwo pracy w swój ogród. Wszystko masz takie ładne, zadbane. Bardzo podoba mi się twoje oczko. Poza tym super skarpa. Bardzo jestem ciekawa wiosennych widoków (chyba jak każdy
) Milutko tu u ciebie i na pewno będę częściej tu gościć
;:12
Już kilkakrotnie odwiedzałam twój ogród. Pora więc aby się wreszcie odezwać. Jestem pełna podziwu dla ciebie. Włożyłaś mnóstwo pracy w swój ogród. Wszystko masz takie ładne, zadbane. Bardzo podoba mi się twoje oczko. Poza tym super skarpa. Bardzo jestem ciekawa wiosennych widoków (chyba jak każdy

;:12
Wiolu ,bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś. Robię, co mogę, a raczej co wymyślę. Często coś zrobię, a za chwilę przerabiam, przesadzam. Jestem człowiekiem, który na działce mógłby nawet spać. Kocham to zajęcie. Nie mogę doczekać się wiosny, by obsadzać skarpę. Teraz tylko mogę planować i podpatrywać czyjeś pomysły.