Moje spełnione marzenie Małgocha 1960

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960

Post »

Gosia ja widzę,że Ty ciągle nie masz wiary w swoje umiejętności ;:124 A zdjęcia mówią same za siebie-ogród masz piękny,bujny,kolorowy ;:108 Wiem co mówię skoro go widziałam tyle razy na żywo ;:196
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu czyżbyś już coś wysiewała? U nas zimy nie widać, przydałby się śnieg, co tam odśniezanie, ruch wskazany.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02

Post »

Małgosiu, z przyjemnością zobaczyłam Twoje zimowe zdjęcia i ogród w śnieżnej szacie. U nas tej zimy jeszcze ani razu nie miałam takiej szansy. Ale oczywiście najbardziej lubię te zdjęcia kwitnące, jak każdy z nas.
Mam pytanie dotyczące tego zdjęcia, na którym jest ciemnoczerwona lilia. U jej stóp wyrastają z ziemi takie wąskie liście, co to jest? Jakoś nie kojarzy mi się z niczym znanym.
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Gosia kupowałaś już nasionka?Ja zamówiłam w lutym można już siać. ;:196 ;:3
Awatar użytkownika
kasia126126
1000p
1000p
Od: 8 cze 2010, o 18:21

Post »

Cześć Gosiu :wit Pokazuj nam jak najwięcej zdjęć swojego ogrodu, bo jak napisała Marzenka, jest piękny ;:108 Wiem co mówię ;:108 Uwielbiam go........
Pozdrawiam.
Kasia
Mój mały zielony świat
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Tereniu,ta czerwona to chyba nie jest ta,o której piszesz,bo to zwykła marketowa za grosze.Nie wiem jak ona przeżyje,bo kret uparł się i ciagle wkoło niej ryje.W tym roku nie mogę sobie dać rady,w wężu zamarzła woda i nie mogę lać,a mam całą działkę tak zrytą,ze chyba nie będzie trawnika tylko jedno kretowisko jak śnieg roztopi się. ;:145 ;:145 ;:145
Marysiu,tak jak pisałam moje róze to nn.Kupowałam teraz na agrze chopina,ale nie pamiętam nawet gdzie go posadziłam.

Obrazek

Obrazek

Marzenka,miła jesteś i chyba nie obiektywna,gdzie mi do piękna ogodowego.
Dorotko,nic jeszcze nie siałam i wcześniej jak w lutym na pewno nie będę.Mam tylko kupione 3 worki ziemi i dolomit,osmocoty zostało mi trochę z poprzedniego sezonu.

Obrazek

Obrazek

Gosiu,chętnie bym się z tobą zamieniła na pogodę.U nas spory mróz,a wiatr jeszcze go potęguje,jest baaaaaardzo nieprzyjemnie.Co do tych listków to nie wiem o które zdjęcie chodzi?
Jola,jeszcze nic nie kupowałam,jutro idę na rynek to przy okazji wejdę.
Kasia,nie zawstydzaj mnie. ;:306

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Marzenka79
1000p
1000p

Post »

Gocha chcesz dostać po uszach???
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52

Post »

MALGOSIU :wit Piękna ta pnąca czerwona róża przy pergoli - jak się nazywa ,muszę sobie kupić :?: U mnie zima ma się ochotę zatrzymać ale na razie to tylko mokro i ślisko i na plusie w dzień ;:oj
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02

Post »

Małgoś, na pierwszym zdjęciu na s. 9 jest taka ciemnoczerwona lilia, a u jej stóp (po lewej stronie zdjęcia) coś wyrasta, co ma takie wąskie, rozkładające się na boki liście. Chciałam wiedzieć, co to za roślina. :D
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Gosiu, czy Ty aby nie przesadzasz, Twój ogród jest przecież piękny, o każdej porze roku tętni życiem, a kolorów w nim co nie miara. Ta czerwona róża jest śliczna jakoś jej nie kojarzę albo nie widziałam albo takiego ujęcia nie pokazywałaś, to następne zdjęcie również chwyta za serce.
Marzenka79
1000p
1000p

Post »

Gośka to zdjęcie z pergolą porośniętą różą to jak wejście do zaczarowanego ogrodu ;:170
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Gosieńko witaj zaniedbałam ostatnio forum i zaprzyjaźnione ogrody :oops: ale powolutku wracam na właściwe tory, jak się cieszę że Twój udało mi się odnaleźć i pozwiedzać poprzypominać sobie piękno jakim się otaczasz ;:173 ogród nabrał dostojnego charakteru i wyrazistości a Twoja dbałość o kwiaty odwdzięcza się cudownym kwitnieniem ;:108
pozdrawiam cieplutko życząc miłego dnia ;:196
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Małgosiu pytałam dlatego o wysiewy, bo pamiętam nasze szaleństwo sprzed roku.
Bordowa róża pnąca przepiękna.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Małgosiu, masz piękny ogród z mnóstwem różnych roślin, róże przepiękne (ja od wczoraj siedzę i montuję zamówienie, gdzie ja to posadzę to nie mam pojęcia).
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wczoraj kupiłam sobie w netto trochę wiosny na to dziesiejsze - 10,strach wyściubic nos z domu,bo na dokładke strasznie wieje.

Ewa,jedna róża na pergoli przy basenie jest chyba nn,chyba,ze gdzieś odnajdę opakowanie,a druga na metalowej pergoli przy wiciokrzewie to na pewno ena harknes.
Gosiu,po lewej stronie to jest młoda trawa jakaś,co nasionka dostałam od Tadzia,wykiełkowała mi jedna sztuka,obchodziłam się z nią jak z jajkiem,żeby zebrać nasiona,a we wrześniu u mnie był duży mróz i poszła w zapomnienie.Tak wyglądała jak kwitła.

Obrazek

Ilonko, w sezonie jest tyle ogrodów do zwiedzania i tyle dzieje się na swoim podwórku,ze nie skojarzymy wszystkiego.Teraz jest czas,zeby na spokojnie obejrzeć wszystkie wątki i patrzymy inaczej mając zimę za oknem.Lubię swój kolorowy ogród,ale boję sie co z niego zostanie,bo codziennie rano mam coraz więcej gór i dolin od kretów.Nie wiem skąd się biora ,bo mam zryte miejsca,gdzie dotą kretów nie było, a trawnik wzdłuż i w szerz,nie mówiąc o rabatach,gdzie mam posadzone nowe cebule. ;:145 ;:145

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Marzenko,taki był mój zamiar.Po elewacjo będzie jeszcze jedna pergola połączona z tymi,co są i wsadzę jakąś jasną różę pnącą.Chciałabym mieć tylko moc wyprowadzenia kretów od siebie,bo czar pryśnie jak śnieg stopnieje.
Bożenko,witaj po dłuższej przerwie,mam nadzieję,ze zagościsz już na dłużej. ;:168

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”