Mój ogród wśród łąk

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk

Post »

Ale masz świetne żaby, też chcę takie z której sadzawki do Ciebie przykicały, dasz link do niej?
A odnośnie dzieci to czasami myślę że się chyba nie nadaję na matkę i to jest straszne , mam mało cierpliwości, młodsza leje , gryzie starszą(2,5) , starsza krzyczy, buntuje się, nic jej nie pasuje, wiecznie pokrzywdzona(prawie 7 lat) nie potrafię czasami ich okiełznać. Takie życie,
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

super pomysł z pomarańczami. Nigdy nie widziałam takich zapachów hand made. Dodatki do stroika wyglądają obiecująco. Ciekawa jestem co wymyślisz. Masz już jakąś koncepcję, czy idziesz na żywioł?
Awatar użytkownika
Mariolcia1962
1000p
1000p
Od: 25 wrz 2013, o 18:43
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgosiu witaj ,jestem i pozdrawiam :wit
Mój ogród na wsi
Pozdrawiam Mariola
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12

Post »

:wit Małgosiu widzę ze święta zbliżają się wielkimi krokami , fajne zakupy zrobiłaś , jeszcze trochę i żabki będą "kolędy grać'' :;230
Gdzie taką orkiestrę można nabyć? ;:306
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam w piątkowe popołudnie :wit No to mamy weekend ;:138 Odwiozłam córcię na zabawę andrzejkową, zrobiłam zakupy ( tym razem nie wyniosłam w koszyczku żadnej doniczki z wkładem :( )).Mam wolne!!! Do samego poniedziałku :D

Moniś - żabki fajne, nie moje ;:185 Moja własna wita mnie i moich gości przed domem. Dostałam ją od przyjacióki, na przywitanie nowych progów. To taka żeliwna, siedząca żaba z koroną, w której to (tej koronie) ma być ciągle woda. Wróży to podobno urodzaj w kasie i szczęście wszelakie. Moja żabcia stoi sobie szczęśliwa już ponad 5 lat, wodę w koronie ma, jak deszcz pada. ;:136

Dorotko - czekam na paczkę :wit , a żabki niestety nie należą do mnie, cyknęłam fotkę w ogrodach Hortulus.

Madziu - Lulka - ja zawsze idę na żywioł, nie ma inaczej :wink:

Mariolko - witaj krajanko w moich progach, zapraszam, wpadaj. :wit

Marysiu - to nie moje żaby ;:185 Zrobiłam im sesję, jak zwiedzałam ogrody Hortulus. Przepiękne miejsce, zachęcam do odwiedzenia. I chyba sobie takie cóś podobne też sprawię. Jak poszukam, gdzie można je zdobyć - dam znak.

A adwentowy, no może nie wieniec, ale " świecznik" zrobiłam wczoraj wieczorem. Piekłam ciasteczka córce do szkoły i okazało się, że można je różnie wykorzystać

Obrazek

Obrazek
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Szkoda że nie Twoje, ale świece pewnie tak, to pierniczki przyczepione ?, ciekawa jestem czy roznosi się zapach piernikowy jak się je zapali. Teraz paczki nie będzie - mała się rozkłada do żłobka nie poszła, a miałam plany wreszcie po 3 tyg. pojechać na działkę. :cry:
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko, ;:196 , świece są moje, serduszka przykleiłam na gorąco klejem, ale zapach się nie roznosi, ;:185

Mam taki olejek do kominka piernikowy i jabłkowo - cynamonowy i to robi za tło :D

A ucałuj córcię, niech nie choruje. Moje dzieci zawsze zaczynały chorować w niedzielę wieczorem, lub w poniedziałek rano. Takie były zmyślne bestie.

Coś kolorowego, żeby było weselej ;:167

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

dziękuję za całuski przekażę, u mnie też tak jest. Ale kolorowo mi się zrobiło, piękny powojnik i mieczyk, dziękuję
dla Ciebie też ;:196
Awatar użytkownika
Malgolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2010, o 14:16

Post »

Witaj Małgoś, moje męskie dziecie ma 8 lat,
śliczności pokazujesz, a ten piały komplet ogrodowy ;:167 jak marzenie
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Witaj Małgosiu,Kujawy są bliskie mojemu sercu bo z tamtych stron pochodziła moja mama , dokładnie Aleksandrów Kuj.,,,pozwiedzałam Twoje królestwo i bardzo mi się podoba ,przepiękna kolekcja róż,dalii,cudowne drzewo porośnięte powojnikiem i wiele innych ślicznych kwiatków.Warzywka uprawiasz to tak jak ja , nie stosuję nawozów sztucznych ,czasami niektóre nie udają się ale tak jak piszesz najważniejsze że własne i zdrowe a przede wszystkim pachną prawdziwie,pozdrawiam i zapraszam na dziki zachód :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44

Post »

Piękne rzeczy adwentowe robisz ;:333 , obleciałam cały wątek i zdjęć ogrodu zdecydowanie za mało wydaję mi się :wink: Ale czarne świneczki bombowe, chyba nie pastowane, co?
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Od: 19 paź 2013, o 20:15
Kontakt:

Post »

:wit Śliczne te świeczki z serduszkami piernikowymi i jakie oryginalne ;:108 a kolorowy świat piękny ;:63
Awatar użytkownika
abcd
1000p
1000p
Od: 15 kwie 2010, o 11:12
Kontakt:

Post »

Witam krajankę :wit Fajny duże królestwo ;:138 Warzywniak robi wrażenie . Niezłą kolekcję róż nazbierałaś . Wymiziaj sierściuchy .
Zapraszam do mojego ogródka
Azyl Elki
Azyl Elki cz. 2
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jak wcześnie wstać skoro świt..nie udało mi się dzisiaj ;:224 a tyyyyyyyle planów. Ech.Śpioch ze mnie okrutny.

Ja śpię, a goście pukają. Witajcie kochane, dziękuję, że wpadacie, zaglądacie. Jak otwierałam wątek, nie spodziewałam się, że tylu miłych gości do mnie zawita. Cieszę się ogromnie. :D

Dorotko - jak zdrówko córeczki? Ucałuj dziecię ;:196

Małgosiu - Małgolinko - mamy takie same imiona, i nasze dzieci w podobnym wieku ;:138 A ten biały komplet ogrodowy nie nalezy do mnie ;:185 , to zdjęcie z ogrodów Hortulus. Ale strasznie mi się podoba, tylko ten styl nie za bardzo do mojego ogrodu. Może kiedyś, jak troszkę przeorganizuję moje dotychczasowe zasadzenia, stworzę jakiś kącik różany, kącik romantyczny. ;:136

Grażynko - :wit :wit Cieszę się z Twoich odwiedzin. Dziękuję :D

Iwonko - dziękuję za odwiedziny :wit ; też mi się wydaje jakoś mało mam tych zdjęć ogrodowych ;:131 Muszę tylko wytłumaczyć, że ja wolę pstrykać fotki kwiatom, roślinom, one są niesamowite. Ale poprawię się, obiecuję ;:196 Tylko nie teraz :( Ogród o tej porze smętny, szaro - bury. Nijaki. Wiosną zacznę, ok?

Madusia - dziękuję ;:196

Elu :wit Witam w swoich progach kolejną krajankę, miło mi będzie ;:3

Znalazłam kilka zdjęć ogrodu, ale szału zdjęcia te nie robią :roll: Poprawę obiecuję od następnego sezonu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam. Miłej soboty wszystkim
Awatar użytkownika
madusia
1000p