Hej dziewczyny - zrobili mi 5 zdjęć rtg (2 kolana i 3 stopy) i chirurg stwierdził, że nie widzi złamania, ale oglądając zdjęcie powiedział: "boli Panią koło 5 palca" - więc chyba coś tam dostrzegł....mam iść w pn do przychodni, a na razie okładać i smarować
Kurde i dzisiaj mam gości - a chodzić nie mogę
A najlepsze jest, że ja sobie tak kuśtykam, a mój Synek zaczął mnie naśladować i chodzi tak samo - mała papuga
I takie buty....
Ale pewnie przestanie boleć jak dostanę paczkę z kalateą network i carnosa tricolor (tak, zamówiłam!

,
Dorotka - poinstruujesz mnie jak mam z nimi postępować?

) i list z "kuta...skami" od
deissy
Deissy - jak tam papirus zgnije w kopercie przez weekend to zrobimy drugie podejście
Brendii - jeśli poczekasz trochę, to mogę wysłać Ci papirusa ze szczepkami epi - bo na razie nie mam z czego ciąć (trochę je ogołociłam, żeby dosadzić do tego najmniejszego). Teraz już wiem jak się wysyła

Twój epi powinien Ci szybko rosnąć, bo masz dorodny kawałek - ale wypadałoby trochę zagęścić ;). I podpieraj w górę (wtedy ma ma grubsze łodygi, większe liście, rozgałęzia się, tworzy duże korzenie napowietrzne i szybciej rośnie). A kikuty wsadzałam "w celach" naukowych" - trochę dłużej czeka się na efekt - ale eksperyment się udał
Kingo - przykro mi z powodu córki

Która to ręka?
Fraszka - a Tobie tradycyjnie puszczam oczko
Dzięki za odwiedziny!
Uuuuuu, ale się rozpisałam....to jeszcze zdjęcie - FOR ALL!