Masz pokaźną kolekcję chryzantem i marcinków Też mam do nich słabość. A teraz jak niemal wszystko zmarzło, pięknie rozświetlają ogród. A jak jeszcze słonko świeci
To samo miałam napisać co Ania ,wiec nie będę się powtarzać .Zauważyłam fajną kompozycje rozchodnika z Anafalisem .Na pewno wykorzystam to przy wiosennym przesadzaniu Stasiu różyczki w domu, a teraz świeci piękne słonko szkoda było ścinać
Stasiu marcinki moje trzy krzaczki złapały mączniaka i już widzę że nie będą kwitnąć..
te niskie a wysokie jak tylko słonko zaświeci to chyba będzie widać...
ja od Ciebie je dostałam kiedyś...
Stasiu śliczne te chryzantemy i marcinki. Prawdziwe jesienne rarytasy. Muszę pomyśleć nad wprowadzeniem ich do ogrodu, bo wydają się niezawodne w kwitnieniu.
Stasiu pięknie Ci kwitną chryzantemy i marcinki! te kolory! piękna jesień u Ciebie!
Kanny myślałam nawet nad zakupem tych kwitów ale jakoś ich nie spotkałam a potem tak jakoś wyszło,z miłą chęcią bym przyjechała do Ciebie ale za daleko
Pozdrawiam!
Stasiuk wpadłem zajrzeć co u Ciebie i jestem zaskoczona ilością kolorów .Skusilam sie wtym roku i kupilam sobie dwie malutkie chryzantemy .Beda chcialy rosnac w doniczce , jak myslisz?A na miejscu nikt nie chce wziąć kann?
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Aniu to prawda jesień już byłaby ponura gdyby nie marcinki i chryzantemy
Jadziu ta kompozycja to przypadek czasem jakoś tak się posadzi i fajnie wyjdzie
u mnie już róże kiepskie na zewnątrz ,dlatego ścięłam żeby w domu się pocieszyć
Misiu szkoda może trzeba by było prysnąć ,u mnie jakoś nie łapią i co roku pięknie kwitną
Elu ja dopiero w tym roku chryzantem nasadziłam bo widzę że na forum dużo ludzi ma
i pięknie jesienią dają kolorów
Grażynko warto je mieć w ogrodzie jesień z nimi jakaś bardziej kolorowa
Iwonko ale nie wszystkie jeszcze rozkwitły to chyba kwestia gatunku
Reniu szkoda bo chętnie bym je komuś oddała ,ja nie wyślę bo ciężkie i już pisałam że na pocztę muszę
daleko jechać autobusem jeszcze coś małego to może bym wysłała
Grażynko chryzantemy będą Ci w doniczkach rosły przecież tak je uprawiają
na kanny nie ma chętnych
Babciabenia dziękuję
Lodziu chociaż te jesienne kwiaty oczy cieszą bo reszta już zasypia
Żółty zimowit jeszcze nie widziałam takiego w sprzedaży ,bo na pewno byłby już w ogródku .Stasiu masz mnóstwo kwiecia a ogniste chryzantemy pięknie wyglądają w słonku