Tolinka i róże

Zablokowany
Awatar użytkownika
agnieszka__
500p
500p
Od: 22 paź 2009, o 23:29
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Tolinka i róże

Post »

Witaj Tolinko ,wspaniale się rozkręcasz i Twój ogródeczek pięknieje z każdym miesiącem .Jeśli dokupisz te wszystkie klematisy o których piszesz to za dwa ,góra trzy lata będzie kolorowo .
Ja klematisów już nie dokupuję bo mam troszke już tego dobra ale rózanie pragnę sie jeszcze rozwijać pomimo tego ,że róże już trzymam w donicach :oops: ale znajde cos dla nich w tym roku :) Jestem ciekawa gdzie Ty kupujesz swoje róże ,bo przeczytałam ,że je przywiozłaś to tak jakby były kupione gdzies niedaleko,ja głównie zamawiam u naszych forumek ale zawsze mozna poszukać innych żródeł :) byłoby cudnie gdybym mogła wyskoczyć do miasta i przywieść jakieś nowe i fajne okazy :)
zielone jest piekne
pozdrawiam Agnieszka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 18&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2013, o 23:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ula :wit jak zaczniesz budowę wstawiaj fotki będziemy Ci kibicować ;:215 ,na pewno będzie to fajna donica dla pnących ......a może by tak coś do tego murku dorobić ;:oj
Małgoś masz rację ;:173 nastawienie jest najważniejsze ja je mam ,bo już słoneczko coraz wyżej i nie mogę usiedzieć na t...ku i tak mnie nosi ,że mogłabym cały ogród w murki ubrać :;230
Agnieszko :wit
dziękuje miło mi to czytać,bardzo kocham mój ogród i myślę,że w tym co pokazuję i będę pokazywać będzie widać kawałek serduszka ,jaki w niego wkładam ;:131
Jeżeli chodzi o kupowanie róż...no cóż w naszym mieście nie bardzo jest gdzie poszaleć ja kupuję głównie wysyłkowo w znanych na forum szkółkach ,kupowałam też u Ewci (pozdrawiam serdecznie) te co przywiozłam przyjechały z wa-wy ze sklepu firmowego florpaku,kupuję też w Au...nie ,tam mają często Poulsenki ,ale w zeszłym roku trafiłam na miłośniczkę róż ,która otworzyła u nas kwiaciarnię i ma też róże w donicach ;:173 piękne ,duże krzaczki ceny jak wszędzie :heja
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Oczywiście murek w ogrodzie obowiązkowy :lol: .
Fajniutki ;:108 .Ja swój murek będę(znaczy M na pewno komuś zleci :roll: tę robotę) naprawiać w tym roku bo się trochę rozjechał ;:219
Oczywiście ja będę nadzorować ;:224 :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Murek wyszedł doskonale,cudnie masz u siebie,a róże ;:167
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Jak tylko ruszę z pracami to zdjęcia będą
do murku już raczej nic nie da się dorobić bo tam ma stanąć jeszcze ławeczka ale myślałam o takich jak by to nazwać Kieszeniach to chyba trafne określenie u góry róża i lawenda a w tych kieszonkach jednoroczne muszę poszukać czegoś takiego na internecie czy ktoś już takie coś zrobił i jak by to wyglądało

Pozdrawiam :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Uleńko poszukaj ,poszukaj bo gdzieś to widziałam i wygląda bardzo ciekawie ;:108 ,byłam w Twoim ogrodzie i aż się cisnęło na usta,że cudze chwalicie swojego nie znacie! Stworzyłaś piękno jedyne w swoim rodzaju ;:170

A ja muszę się Wam pochwalić co mi się wczoraj trafiło :tan

Obrazek

odnowione będzie zdobiło mój ogródeczek ;:167 ,straaaasznie się cieszę ,bo chorowałam na takie poidełko i wreszcie mam ;:138
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Piękne poidełko cacuszko po prostu ;:oj
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Że też mi się nie chce trafić takie poidełko ;:224 Piękne ;:108
Awatar użytkownika
agnieszka__
500p
500p
Od: 22 paź 2009, o 23:29

Post »

Wspaniała zdobycz ,powiem szczerze ,że takie poidełka to tylko na ilustracjach w książeczkach oglądałam ,unikalna rzecz .Gratuluję ,po renowacji bedzie ładną ozdobą ogrodu .
P.S. Kwiaciarnię już obejrzałam z zewnątrz ,planuje w przyszłym tygodniu tam zajrzeć :)
zielone jest piekne
pozdrawiam Agnieszka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 18&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

A skąd takie poidełko?
Super sprawa, idealne dla róż ;:oj
Awatar użytkownika
merymg
200p
200p
Od: 4 mar 2013, o 14:22

Post »

Gratulacje z okazji cennego zakupu ;:333 ;:333 Fajnie, że masz możliwość kupić sobie takie fajne dodatki do ogrodu. Pozazdrościć :oops:
Małgoś
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Ja też przyszłam podziwiać Twoje poidełko,zawsze chciałam mieć,ale jakoś nie mogę trafić na coś co mnie zachwyci,jednak będę szukać ;:108
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cieszę się że i Wam się podoba,powiem tylko że kosztowało całe 30zł i kupiłam je na rynku na starociach,komuś już nie było potrzebne :tan

;:196
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wczoraj była piękna pogoda w związku z tym udało się wykonać sporo prac ogrodowych ,a dzisiaj wszystko obolałe ;:174 ale jestem zadowolona ,małż skopał mi warzywnik i rozrzucił kompost,a ja utworzyłam,a właściwie poszerzyłam już istniejącą rabatkę i zmieściłam na niej zadołowane jesienią róże ,mam nadzieje że nic im nie będzie ;:209 i zrobiłam miejsce na kwitnące wokół nich byliny i jednoroczne.
Z moich wsadzonych 6 nasion kobei wyszła tylko jedna roślinka ;:202 czy u Was też tak słabo kiełkuje kobea,martwię się bo biała jeszcze mi wcale nie wschodzi ;:174 za to pomidorki już niedługo trzeba będzie pikować na inne miejsce i reszta roslinek też pieknie idzie do góry ;:138

;:196
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj byłam w Auchanie no i nie mogłam się powstrzymać i popełniłam zakupy

Obrazek

lawendowo-niebieskie to pierwsze jakie kupiłam w związku z tym powstała dzisiaj nowa lawendowa rabata :tan
dobrze że nie miałam za bardzo czasu i złapałam tylko to co weszło mi w łapki ,bo róż wybór spory i ceny na prawdę atrakcyjne ,ciekawe tylko czy się odmiany sprawdzą ;:209
Zablokowany

Wróć do „Moje róże !”