Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Post »

Witam sąsiadko ;:168 Jak tam u Ciebie dzisiaj samopoczucie? Bo ja ledwo żywa. Spać mi się ciągle chce, ledwo łażę ;:173
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
kris11
200p
200p
Od: 28 lut 2012, o 20:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziewczęta co to są Wyględy? centrum ogrodnicze?
Aga, czytam, że już sezon otwarty, skoro w Al. Krakowskiej ruch jakiś nastał.. :D
a w Konstancinie to zakupy gdzie się robi? :wink:
przepraszam za to dociekanie..to chyba jednak przesilenie.. :wink: czas na małą czarną.
Donice fantastyczne, ale nie dla mnie bo za ciężkie.
Pozdrawiam- Marzena
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

My wlasnie wrocilismy ze spaceru, chlopaki pojadly i mozemy sie na godzinke legnac na kanapie. Tez cos snieta sie czuje ;:306
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jest przed 17ą, a ja już szczęśliwie dotarłam do domu - nawet dużych korków nie było...
Nie pada - to jest duży pozytyw... ptaki śpiewają jak oszalałe, białe się rozpuszcza przy +3st. Idzie ku lepszemu, moi drodzy!

Julek, ja właśnie ogarnęłam małą czarną szajbuskę z nadmiaru energii - istny szatan jak wchodzimy do domu ;-)
Coś dziś padam na twarz, chyba i ja się z Wami położę ;-)
Marzenko, Wyględy to centrum ogrodnicze, i owszem - ja tam nie byłam... Bogna miała zahaczyć.
Na Krakowskiej trudno mówić o ruchu, raczej rozruch i snucie się pierwszych niecierpliwych nastało :)
W Konstancinie można kupić fajne donice, albo zajrzeć do Ulińskich po rośliny. Jest tam też kilka innych centrów ogrodniczych... będziemy jeździć wiosną!
Donice które pokazywałam za ciężkie fizycznie czy wizualnie?
Nutko-sąsiadko, śnięta chodzę jak karp wigilijny dziś... no coś okropnego! Sama głowa człowiekowi opada ;-)
Podzielam więc w pełni Twój stan ;:173
Majutku, kondycja i energia u mnie dziś do bani... a propos bani, to jakoś nie boli - cieszę się, że mnie jeszcze nie dopadło!
Rewi, witam serdecznie!
Ewo, p o g o d a m u s i s i ę z m i e n i ć :)
Aga, miłego popołudnia!
Aga789
200p
200p
Od: 21 lut 2013, o 13:07
Kontakt:

Post »

Aguś, uwielbiam doniczki w ogrodach, a Twoje są z nutką romantyzmu, zwłaszcza te z pelargoniami :). Czuję, że lekkie one nie były do noszenia.
Nasze są plastikowe i w tym roku chciałabym skomponować pelargonie z białą bakopą..pelargonie zasiałam w lutym, a bakopę mam nadzieję, znajdę gdzieś w sklepikach :) W ubiegłym roku zamiast bakopy była maciejka.
Pozdrawiam Agnieszka
Niewielki ogródek wielu barw
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Nie wytrzymam ...to już 9 strona ;:oj ...szukałam Cię i ...nie ma wątku ...a tu Nowa Odsłona ...super wejście ...z całym inwentarzem - no , oprócz może D.i N ...ale czy ja wiem , pod co ich podciągnąć ...bo chyba nie pod inwentarz... ;:306

Aguniu ...czuję się jak wypalona przez tę aurę ...więc na złość wszystkiemu ...filcuję ten szalik ...ale wzór ...nie wiedziałam , że lustrzane odbicie tyle zabierze czasu ... ;:185 ...cztery godziny ...lecę teraz polewać ...

Papatki ... :wit i chyba puszczę korzenie od tego wyczekiwania ...bo listki mi już wyłażą ...na głowie ... ;:306
x-ag-a
---

Post »

Jagódko, cieszę się, że udało Ci się znaleźć mój wątek! :wit
Aura wciąż nie rozpieszcza, ale pocieszam Cię, że czuć już pierwsze oznaki zmiany pogody... ptaki głośniej śpiewają, białe się roztapia, zamiast śniegu mży - tylko słońca i ciepła nam potrzeba :)
Będzie dobrze, uśmiechnij się, a w międzyczasie kończ szal :)
Agnieszko, doniczkowe cieszą nas przez wiele miesięcy zatem warto mieć i estetyczne donice i dobrze dobrane kwiaty... pelargonie z bakopą to dobry duet :)

Kochani, dostałam dziś w paczce od Gosi róże... Przyszły:
- Blanc Leonardo da Vinci
- Young Lycidas
- Charming Piano
- Lavender Ice
Sadzonki są dorodne, mają porządne korzenie i powoli ruszyły z pąkami... teraz się moczą, a jutro do donicy, na razie.
Gosiu, wielkie dzięki!

Jestem zadowolona ;:173
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Zaraz w ogóle się zacznie szał przesyłek :D Niech tylko białe zejdzie, żeby można było choć część posadzić :roll:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---

Post »

Ewa, wygląda na to, że przesyłki u mnie powinny się rozsądnie rozłożyć w czasie... zresztą, to nie są wielkie ilości jak u co poniektórych ;-)
Najbardziej wyczekuję na zakupy live ;-) Dziś już robiłam pierwszy rekonesans w centrum ogrodniczym... trwa powolny rozruch ;-)
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

aguniada pisze: Czy Wy też tak lecicie przez ręce? Ja normalnie jestem nieprzytomna :roll:
Przesilenie wiosenne, jak nic...
Ja to nazywam ''lecę z nóg'' ale o to samo chodzi. Miękkie nogi , bolące kostki , notoryczna senność , absolutny brak koncentracji , apatia ;:202 ;:202 Tak to wygląda. :?: :?:
Niby osłabienie wiosenne to się nazywa, tylko skąd wiosenne , kiedy nadal zima. :?: :?: ;:oj ;:oj
Ty chociaż masz nowe róże , choć na trochę samopoczucie w górę ;:108 ;:108 ;:215
x-ag-a
---

Post »

Tadziu, stan dokładnie ten sam... ciężko mi było wysiedzieć dziś w fabryce...
Przesilenie odczuwa się moim zdaniem na przełomie dwóch pór roku... jak przyjdzie prawdziwa ciepła wiosna, to będziemy kipieć energią :)
Róże wymarzone... jeszcze tylko parę i będzie komplet - więcej nie potrzebuję ;:173
A co u Ciebie na działce? Roztapia się to białe?
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Aguś , roztapia się, sporo już znikło , ale od 30 cm. do metra jeszcze leży. Mokry , zbity i zmarznięty. Nie tak szybko rozpuści się. ;:224
Na razie to z nerwów kipię. Dzisiaj miałem zły dzień , a widok działki to już mnie całkowicie dobił. To siatka ogrodzeniowa ''nałapała'' tyle śniegu. Wkoło jest znacznie mniej. ;:oj ;:oj
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

aguniada pisze:
Róże wymarzone... jeszcze tylko parę i będzie komplet - więcej nie potrzebuję ;:173

Wybacz serduszko, jak Cię lubię to Ci nie wierzę :lol: :lol:
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

do mnie też dziś przyszła paczuszka z liliami ;:oj 8-)
ja już czuję wiosnę bo dziś miałam dobry humorek i miałam pełno energii.......jeszcze troszkę!!!! ;:167
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

A pashmina? To jakaś druga tura, że się tak nieśmiało zapytam :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”