Jagodko, jaka piękna wiosenka! Nareszcie
Prognozy pokazują nawet ponad 20 stopni w nadchodzącym tygodniu, istne szaleństwo z tą kwietniową pogodą..od zimy z siarczystymi mrozami po niemal letnie temperatury
Pozdrawiam wakacyjnie
JAGÓDKO Zaserwowałas sporo wiosennego kwiecia - czy to tegoroczne kwiatuchy Jeśli tak to WIOSNA u Ciebie całą parą bucha Pisz jak tylko masz wenę ,bo faktycznie śliczne i emanujące ciepłem i melancholią liryczne wiersze - przynajmniej te co czytałam
Witaj Małopolska Imienniczko .
Wiosna u Ciebie zaawansowana, że ho ho .
U nas jeszcze do takiej fazy daleko. Kokorycze, śnieżniki, cebulice, skalnice, ciemierniki i cieszynianki ledwo z ziemi wyszły. A kiedy zakwitną
Coraz puściej robi się na forum ,gdyż wszyscy zapracowani a wieczorem padamy Jagódko i .Ja dopiero koło 16 idę na ogródek jak juz robotnicy sobie idą i słonko tak nie działa
U mnie też pada drobniuteńki deszczyk i to właśnie jest dobre .Może wreszcie zazielenią sie drzewa .Dla moich przymusowch doniczkowców to najlepsza pogoda
Jagódko jaka piękna wiosna w Twoim ogródku kolorowa i wesoła Masz mnóstwo kwiatuszków tak wcześnie kwitnących, muszę i ja koniecznie jesienią nad tym popracować, bo u mnie stanowczo jest ich zbyt mało....
Miłej i pięknej niedzieli